Качване на мускулна маса

02.10.08
08:57

Години :16
Ръст :1.78
Тегло :64 кг

Искам да кача мускулна маса.Ходя на фитнес от 2 седмици редовно по 3 пъти на седмица.Наблягам на бицепс,трицепс ,гърди и корем.След тренировка ям много месео,да кажем 3-4 пилешки шишчета или риба,най-вече сьомга.Понякога ориз или зеле с месо,яйца.Преди тренировка изяждам 1 кисело мляко задължително.Ям тестяни продукти и от време на време сладко.Не пуша,не пия (страшно рядко ако съм в дискотека пия максимум 2 бири ) .Това е .Ще съм благодарен за мнения :)

Не знам какви мнения очакваш :) Важно е желание да имаш и постоянство. Не си написал че тренираш гърба,надявам се просто си забравил да го споменеш,а не че наистина е така. Успех

02.10.08
10:57

Еми за гръб вдигам от лежанка,правя набирания.Друго какво ?;]

02.10.08
11:21

Хм, би ли ми обяснил как вдигаш за гръб от лежанка ???

Почнал си фитнеса без да прочетеш и 1 ред за това.. Изчети статиите в сайта за ВВД и раздела с упражненията, за да имаш поне някакви минимални представи какво трябва да правиш в залата и извън нея.
П.П. лежанката е за гърди,но не е важното да го запомниш че е така,важното е сам да го проумееш защо тренираш гърдите на лежанката,за да не се изказваш грешно и за други упражнения.

02.10.08
15:41

И междудругото всеки път правя едни и същи упражнения..

02.10.08
17:16

казано от BaHk0-be на 02.10.08, 15:41:

И междудругото всеки път правя едни и същи упражнения..

Като за начало - добре. Гръб не се прави на лежанка, прочети малко. На лежанка се правят гърди, а набиранията (или скрипец, ама по-кофти е на него) се прави гръб (както и други упражнения, но за тях след около 3-4 месеца).

02.10.08
19:23

До кога трябва да продължа да правя подобни упражнения ,преди да си изградя програма :Например 1ви ден еди си какво,2ри ден 3ти ден и т.н ?Аз всеки ден правя за бицепс,гърди и корем.За гръб от време на време правя набирания...А относно лежанката,вдигам 40 кг без приблем .4 серии х 6 повторения ?Как ви се струва ,добре ли е за 64 кг и като за начинаещ ?Все пак 2 седмици ходя редовно.

AN

03.10.08
06:05

На мен честно казано ми се струва, че трябва доста да почетеш из форума относно тренировките и тренировъчните програми. След като го направиш и ти се изяснят повечето неща пак пусни тема, защото тази в момента е напълно безмислена, поради простата причина, че не си си направил труда да прочетеш нищо и очакваш на готово всички отговори. Сега почваи да ровиш из форума докато те заболят очите да четеш, аз така правя  :)

казано от Andick на 03.10.08, 06:05:

На мен честно казано ми се струва, че трябва доста да почетеш из форума относно тренировките и тренировъчните програми. След като го направиш и ти се изяснят повечето неща пак пусни тема, защото тази в момента е напълно безмислена, поради простата причина, че не си си направил труда да прочетеш нищо и очакваш на готово всички отговори. Сега почваи да ровиш из форума докато те заболят очите да четеш, аз така правя  :)

Много точно го каза, спести ми писането.

03.10.08
13:31

казано от MI5 на 02.10.08, 09:45:

Не знам какви мнения очакваш :) Важно е желание да имаш и постоянство. Не си написал че тренираш гърба,надявам се просто си забравил да го споменеш,а не че наистина е така. Успех

Виж сега, гърба... защо пък да го тренира? Все пак, докато стои пред огледалото не си го вижда, за какво му е да се мъчи и с него тогава?  :lol: Viva beach building   :ahhh:
А сериозно към автора - човече, почети малко из сайта и форума. Плажният бодибилдинг няма да те докара до никъде. Информация бол, хвърли едно око, и в този сайт, че и в други... иначе нищо няма да излезе.

03.10.08
13:46

Спри да изтъкваш ходенето си на фитнес от “2 седмици” като голямо постижение, това е изключително, прекалено малко. Тук има хора, които са ходили с десетки години!!!

03.10.08
16:00

Като за начало наблегни на сериозно чете на статиите из сайта.Ще ти се изяснят много неща :)

03.10.08
16:01

Не ги изтъквам,нали е зад1лжително да се спомене.Запознах са горе долу с нещата.Ще потренирам още 2 седмици така и почвам по програма  :1-ви ден Гърди и бицепс ; 3ти ден гръб и трицепс ; 5 ти ден рамене крака.И отделно след тренировките корем.Как ви се струва ?Смятам след 2 седмици да почна да използвам фитнес инструктор .Кажете си мнението за “ТИМ’ - а във Варна,ако сте запознати ;) Казаха ми че инструкторите там са добри.

03.10.08
16:29

След 2 седмици ще ти е рано да започнеш сплит. Отделно си дай парите за инструктор за храна по-добре, не ти е нужен, а в този сайт имаш цялата информация, която ти трябва. Просто някой трябва да се научи да чете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1