Aminostrong-въпрос за този продукт

02.10.08
09:07

значи еи тва е продукта прочетете за какво става на въпрос http://www.biogame.biz/?page=products&level=4&prod_id=13 въпроса ми е дали мога да го използвам без да има някакви странични ефекти или да има нещо вредно в него все пак засяга хормона на растежа .Аз съм на 17 години не тренирам много усилено по скоро съм любител и последно дали с този продукт може да се дръпне и на височина малко(щом засяга хормона на растежа).Благодаря :)

СБ

02.10.08
09:35

казано от alenhristov на 02.10.08, 09:07:

значи еи тва е продукта прочетете за какво става на въпрос http://www.biogame.biz/?page=products&level=4&prod_id=13 въпроса ми е дали мога да го използвам без да има някакви странични ефекти или да има нещо вредно в него все пак засяга хормона на растежа .Аз съм на 17 години не тренирам много усилено по скоро съм любител и последно дали с този продукт може да се дръпне и на височина малко(щом засяга хормона на растежа).Благодаря :)

Ако някой само може да ме чуе как викам с пълен глас от ярост, направо ще му щръкнат косите. Хормона на разстежа се влияе от определени неща, но доколко това са само хипотези или доказани хипотези е под въпрос.

В продукта, за който ти говориш няма нищо хормонално, така че спокойно... страничните ефекти, от които се притесняваш няма как да ги има!

Относно това дали ще пораснеш на височина, отговорът ми е: НЕ НЯМА ДА ПОРАСНЕШ НА ВИСОЧИНА!!!!!!!

Няма продукт на пазара, който да дава такива резултати, като растеж на височина...

Ако височината е проблем, то дайте си парите за обувки по маниера на Освалдо Риос (на токчета), отколкото да ги влагате парите в продукт с надеждата да порастнете.

Не казвам че продукта е лош или нещо подобно, тъкмо напротив... но целта ти не ще бъде постигната с кой и да е от продуктите на пазара!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 02.10.08 09:40.

Такааа, искам само да попитам Сила, след като стана въпрос за този продукт, дали продукта на Нау  Pro -GH ще даде дбро възстановяване? В смисъл, по-добро отколкото стандартни амино к-ни.Тъй като виждам, че има нелош състав...
Между другото на мен ръст не ми трябва :)

СБ

02.10.08
13:37

казано от hamalin на 02.10.08, 13:34:

Такааа, искам само да попитам Сила, след като стана въпрос за този продукт, дали продукта на Нау  Pro -GH ще даде дбро възстановяване? В смисъл, по-добро отколкото стандартни амино к-ни.Тъй като виждам, че има нелош състав...
Между другото на мен ръст не ми трябва :)

Ако търсиш добро възстановяване то тогава се спри на аминки, които са на прах... много по-изгодно излизат и концентрацията им е висока... Доста компании има на пазара, които предлагат подобни... Не ще ти препоръчам конкретен продукт в отворен форум обаче, защото не би било коректно спрямо колегите....

Добре.Ще се свържа с теб за консултация.

02.10.08
15:53

казано от Сила БГ на 02.10.08, 09:35:

казано от alenhristov на 02.10.08, 09:07:

Ако някой само може да ме чуе как викам с пълен глас от ярост, направо ще му щръкнат косите. Хормона на разстежа се влияе от определени неща, но доколко това са само хипотези или доказани хипотези е под въпрос.

В продукта, за който ти говориш няма нищо хормонално, така че спокойно... страничните ефекти, от които се притесняваш няма как да ги има!

Относно това дали ще пораснеш на височина, отговорът ми е: НЕ НЯМА ДА ПОРАСНЕШ НА ВИСОЧИНА!!!!!!!

Няма продукт на пазара, който да дава такива резултати, като растеж на височина...

Ако височината е проблем, то дайте си парите за обувки по маниера на Освалдо Риос (на токчета), отколкото да ги влагате парите в продукт с надеждата да порастнете.

Не казвам че продукта е лош или нещо подобно, тъкмо напротив... но целта ти не ще бъде постигната с кой и да е от продуктите на пазара!

добре то въпроса не ми беше толкова към височината колкото към самия продукт може ли да го използвам единствено него примерно без протеини и други добавки а и понеже до сега не съм пил такива неща и съм само на 17 години се чудех дали не ми е рано за този продукт все пак на капсули си е малко....

22.11.08
00:35

За растеж, все още може да не ти е завършило изграждането на костната структура.
Спортувай активно, пий витамини, яж храни съдържащи калций/ примерно 3 кисели млека на ден, ако не то трябват добавки с калций/, другото зависи вече от природата.
Няколко думи и за Аминостронг. Съдържа няколко/4/ аминокиселини в по-големи количества, нищо ново под слънцето.
Л- аргинин 250 мг, Л-орнитин 125 мг, Л-зинин 125 мг, холин 50 мг./Кое какво е, има инфо много/.
Първият път като го пих усетих повишени количества на тестостерон в организма, вследствие стимулирането на хипофизата/ и леко парене в последната/. Като цяло бях доволен-това беше преди 4 години някъде. Преди година си взех една опаковка и ефект почти 0. Не знам дали са  занижили качеството или намалили грамажа, понеже капсулите бяха видимо по-малки от старите, но е факт че не бях доволен. Тогава ми кипна и окончателно реших без БГ суплементи. Нищо, ама нищо, щото дори и добрият стар вит.С като си го сметна ми излиза на двойна цена отколкото вносния.

Мнението беше редактирано от exstasy на 22.11.08 00:38.

ИВ

22.11.08
07:30

ecxtasy, това въобще не са големи количества както ти казваш... направо се чуда тези от Биогейм как не са фалирали досега и въобще защо продължават за произвеждат боклуците си.

Аргинин, орнитин, лизин, а и холин трябва в много по-високи дозиот горепосочените :).

22.11.08
07:59

казано от Иван В. Станков на 22.11.08, 07:30:

ecxtasy, това въобще не са големи количества както ти казваш...

Да, това ми е мисълта и на мен, т.е. че продукта е базиран само на тези аминота, не че са в супер количества. Ама малко неясно съм се изразил. :shut:

казано от Иван В. Станков на 22.11.08, 07:30:

направо се чуда тези от Биогейм как не са фалирали досега и въобще защо продължават за произвеждат боклуците си.

Явно има кой да купува...... 8-/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1