Много слаб гръб!!!!!!

Темата е заключена.

02.10.08
17:02

Мерси много за предложенията ще пробвам всички програми които ми дадохте.Разбира се през месец и половина някаде ще ги сменям :):):)Дано да имат ефект ж което силно сам обеден.Хиляди благодарности пак !!!!!! ;-)

Темата беше редактирана от ^6idera^ на 04.10.08 10:44.

02.10.08
17:30

Набиране, гребане, тяга.
Не е задължително да са в тоя ред. Ако смяташ, че имаш нужда от още, добави гребане с дъмбел в края.
В 4 до 5 серии, поне според мен/за мен/ си е достатъчно.
Koe те е тормозило толкова - имаш всичко необходимо.

И едно много важно упражнение - Кирилица. :-P

Мнението беше редактирано от 6th на 02.10.08 17:31.

NE

02.10.08
17:35

6 серии - набирания (широк хват,тесен хват и подхват)
5серии - гребане с дъмбел или гребане с щанга
5 серии -мъртва тяга  (килограмите да са в пирамида)
И може за накрая кофички,лично аз ги чуствам много добре в гърба,като ги правя до доло (да разтегна мускулите).
При мен тази програма даде страхотни резултати.Гърба ми вече е най-развитата мускулна група.Пробвай я и успехи :)

Много работи можеш да правиш,и сменяй вариантите на тренировка за гърба  на 3 седмици някаде.Предлагам ти да го изолираш с един ден почивка преди и след тренировката му.Например:По Почивка,Вт гръб и трапец,Сряда почивка,Четвъртак други групи,петак почивка,събота и неделя пак някакви други групи.Спокойно можеш да си вкараваш 3-4 упражнеия с по 4-5 серии.Също през седмица вкарвай и по някоя суперсерия в тренировката за гръб и не забравяй да наблегнеш на храненето,особено откъм протеин и калории и също да наблегнеш на писането на кирилица:)

GO

02.10.08
18:13

Според мен , Мъртвата тяга , Гребането с Дъмбел и щанга и набирането ще ти помогнат !

Ето какво предлагам : Пр.

Мъртва тяга : Първи ден - (3серий.8повторения) ; Втори ден (или през ден може) - (5серий.8повторения)
Гребане с дъмбел—4 серий.10повторения
Гребане с щанга—3 серий.8повторения
Набиране—5серий.10повторения
Лично на мен набирането ми е по трудно и като започнах се отказах доста бързо , ако и на теб ти е трудно го прави повече серий с по-малко килограми ...

Надявам се да съм Ти помогнал ! Успех ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1