за приема на голямо количество вода ...

MI

30.09.08
18:29

Тъй като пия креатин и се интересувам ...
Препоръчителен е голям прием на вода, минимум по 2,3 литра вода да се пие на ден. Интересува ме дали конкретно вода трябва да е или въобще за течности става въпрос. Защото мен лично ми е по-добре да си направя гейнера с половин литър вода и хем няма да хрускам из устата, хем ще набавя повече течност. Водата ми е не повече от литър на ден. Проблем ли е това? Пия много сокове и  прясно мляко също има няма литър на ден, айран също...

Увеличи я. Айряна го брой ама соковете не. Докарай ги 3 л. на ден.

Водата да ти е проблема.При условие че пиеш сега толкова малко не се мятай от 1 литър на 3-4 ,а си я увеличавай постепенно,например всяка седмица с по половинка литър отгоре.

MI

03.10.08
17:58

а алкохола? .....
Принципно почти няма ден, в който да не цапна 1,2 бирички. Е вчера даже и мач имаше ... как да не пиеш една рикия :)
Та да питам проблем ли е алкохола докато пия креатина? Не говоря за напиване. Просто за нормална консумация :)
Напиването ми е веднъж на 2 седмици(силно се ограничавам сега, намалих го от 1,2 пъти в седмицата)

03.10.08
18:55

Ами че да брой си го направо си цепкай само алкохол за какво ти е водата? Тя не беше ли само за къпане ? или аз съм в грешка.

04.10.08
03:36

е луд ли си, един литър е много. подобре си вземи още добавки, то другото не е важно

MI

04.10.08
11:54

Оставете водата настрана. Въпросът ми беше друг. Водата пак си я има в 2,3 литра(вече пикая през час и половина да го ева). Въпросът е пречи ли малко количество алкохол на поставената ми цел(покачване на тегло)? Защото принципно не е удобно като седнем 4,5 колеги на по бира аз да пия минерална вода ...

AZ

04.10.08
14:36

като цяло алкохолът пречи на тренировките,но когато е умерено всичко е ОК.А за пикането не се притеснявай.Аз преди около 6 месеца пиех по 6 литра вода на ден и през половин час ходех да пускам водата  :lol: .после разбрах че по толкова не е полезно за бъбреците и сега пия по 3.Най добре е по 3 литра вода на ден.Това е моето мнение.По-компетентните трябва да т кажат със сигурност как е.
По-здрави.

Мнението беше редактирано от az100yan на 04.10.08 14:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1