Въпрос - HYPERDROL X2 (6-Bromodione) ?

03.10.08
20:59

Здравейте искам да ви попитам какво мислите за този продукт HYPERDROL X2 (6-Bromodione) ?

Някой ползвал ли го е ?
Да изрази мнение ако може ?

Замислям се дали сега зимата да не взема този продукт,но финансите ми са ограничени :( И пускам тази тема понеже имам няколко въпроса .

Значи тренирам от една годинам,нямам некви намерения да качвам 10кг примерно с този продукт хах.3-4кг ще остана напълно доволен при добро хранене.

Интересува ме какво мислите при положение,че взема само този продукт без MASS FX и другите го допълващи продукти? Също смятам да го приемам по 3 капсули дневно не 4 понеже съм 75кг и ми се струват много 4.

Поздрави !

СБ

04.10.08
04:09

Здравей! Ако трябва да избереш един от двата продукта, нека това да бъде MassFX. Той е водещият, а Хипердрол го допълва. И дозата е по 6 капсули от MassFX дневно, и по 4 от Хипердрол. Масова грешка в БГ е да се пести от добавки и после защо няма резултати. Като твърдо си решил да взимаш някои от тези продукти, гледай на всяка цена да си се снабдил и отделно с протеин, който също да не го пестиш. И ще ти трябват поне 2 кутии от всеки от тези продукти. Все пак са натурални и им трябва повече време на действие. Лично аз мисля, че ако досега не си взимал редовно протеин, витамини и креатинови продукти, първо започни с тях, а пък после добавяй и друго. Нямаш ли основата от стабилно белтък и хранене, нищо няма да се получи.

Ако не можеш да си позволиш да отделяш отделно пари за протеин и добавки, а да спестяваш и някак си да нагаждаш, няма смисъл, по-добре ги влагай в храна

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.10.08 06:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1