за републиканското за младежи

Темата е заключена.
DE

10.01.05
23:52

някои знае ли кога ще се проведе републиканското за младежи?  и евентоално каде ?балканското е април ако не се лъжа.

За съжаление прекрасната ни федерация още не е решила кога и къде, чува се за нещо между Добрич и София, но никой неможе да ти каже.Иначе състезанието се провежда седмицата преди балканското.

11.01.05
18:07

аз разбрах че балканското ще е в Гърция, а гост ще е Дориан Йейтс, но все пак това е за мъже!

Хеха по усмотрение на федерацията един двама или трима младежи пътуват за балканско което наистина ще е в Гърция.Това за Дориян сега го чувам от теб.Републиканското за младежи и квалификациите за национален отбор мъже са седмица преди балканското винаги.

13.01.05
13:12

Възможно е, аз съм от залата на Биджи, така че ще снеса инфото топло топло, хехе, аре до скоро !

DE

13.01.05
14:20

да ве.страната която е домакин има право да о4аства с двама 4овека май в категория.и някои поема ли наистина пътните до там или всеки си е на собственни разноски?

DE

13.01.05
14:25

дали ще има някаква промяна в категорийте както направиха не републиканското за мъже.да направят примерно до 75 и над 75кг.дано не стане така.

13.01.05
14:30

[quote author=“aeshna”]аз разбрах че балканското ще е в Гърция, а гост ще е Дориан Йейтс, но все пак това е за мъже!

Мене ако питаш ако е в Гърция може да се метнеме до там, ако е за един два дена! Не стига, че Дориан ми е любимец  8) Кои от нашите ще участват там? Абсолютния шампион или тези по категории!

Хехе то и Европейското е в Румъния !!!Тежка година за мятане а колко е то една крачка са и двете състезания ама все пак трудна работа трябват си парички.

13.01.05
14:36

Да бе прав си. Ама задължително трябва да се метнеме поне на едното от двете!!! Може би на Европейското, че в Румъния е по-евтино, пък и е по-хубаво състезанието!

13.01.05
14:42

Да като стане време ако искате можем да организраме ходене до някое от състезанията извън България.
по-здрави

13.01.05
14:44

Имаш някаква представа горе-долу колко ще излезе, за 2-3 дена да отидеме до Европейското примерно! Имам приятел, който може да ми каже какви са цените! Кажи само в кой град е, ако знаеш разбира се!

Момчета:
Balkan Championships
Athens, Greece
Apr 22-24

тоест републиканското е седмица преди това а:
European Men’s Championships
Brasov, Romania
May 6-9

Айде питай колко пари излиза и какво би включвало да знаеме .
Предварително благодаря.

13.01.05
15:48

Ако искате примерно с влак да идеме. И там да изкараме 2 дни примерно с една нощувка. Предполагам 60 лв за пътя 50 лв за билета и 80 лв за нощувката ще е ,което е бая ,но си заслужава. До Брасов са около 600-700 км от СФ а незнам кви са пътиищата сега в Румъния ако ходим с реис или кола та си е приключение.
по-здрави

13.01.05
16:04

То май с влак е перфектно, (че е и по-евтино), ама трябва и някой да познава Брашов и къде е състезанието, колко е билета, абе бая работа!

14.01.05
17:58

Предлагам на всички да се видиме сега в събота и да се уговорим и за тези неща! Аз съм навит малко да пообиколим Европа!

14.01.05
21:16

Пия един протеин за Аешна!!! :lol:  Ха наздраве за Хубавата идея!!!

14.01.05
22:33

Каква събота ве момчета ? http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3403 срещата е в неделя еййй да не доидете утре и да згафите ,че ще ви бия :))
по-здрави

14.01.05
22:36

Сигурно се е объркал Аешна, аз знам че е за неделя, ще му пусна смс да го предупредя  :wink:

15.01.05
12:34

Ета да де, неделя, ами след тега си е объркващо бе ...  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1