Закупуване на добавки през интернет

Темата е заключена.

03.10.08
08:48

Някой купувал ли е добавки от някой сайт. Споделете опит - как се плащата, доставка и др. :smirk:

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.10.08 05:44.

СБ

03.10.08
08:54

казано от dido123 на 03.10.08, 08:48:

Някой купувал ли е добавки от някой сайт. Споделете опит - как се плащата, доставка и др. :smirk:

На мен ми се е налагало :) Ако е БГ сайт се плаща в повечето случаи с наложен платеж при доставка. С други думи правиш си заявката в определения сайт и после като получиш продуктите даваш парите на куриера и това е... Ако ти е нужна препоръка за сайт за пааруване, можеш да ни пратиш ЛС... ;)

03.10.08
13:33

Всъщност искам да внеса уточнеие ... питах за доставки от чужбина... казаха ми че било изгодно, но не знам подробности

03.10.08
16:28

Изгодно викаш. И да и не.
Ползвай търсачката за повече информация.

03.10.08
17:51

Аз пазарувам от netrition.com най-редовно и ти гарантирам, че цените са почти 2 пъти по-ниски от тези в българия, даже с включени транспортните разходи. НЕ говоря за протеин, а за всякакви добавки под формата на капсули или други прахообразни, но не много тежки. Трябва ти една карта Виза Електрон и готово.

04.10.08
10:54

Стоянчо и аз за този сайт чух и наистина, като влезнах цените се убийствено ниски... ти с кредитна ли пазаруваш, защото моята е такава, но не ми се рискува да и пускам данните из нета... кажи ми също какви мита и данъци се плащат... пре всички случаи най-малкото ще ме одрусат 20% ДДС предполагам.

LA

04.10.08
11:05

Ще направя едно разяснение за поръчките онлайн, за да няма повече еднотипни въпроси

1. когато се поръчва по нета , гледайте да си купувате малки и леки продукти (не да си вземете протеини по 2-3 кила, NO-XPlode и подобни), по една проста причина - когато е тежко, вероятността да ти го спрат за проверка е 90%. И ако нямаш познати на митницата, ще си плащаш. Просто закона е такъв. А ивече много хора се опитват да спекулират с добавките по нтернет, та от митницата са нащрек специално за това

Моето просто изчисление показва, че вече пазара на добавки в България е толкова обширен, че ако не си някой незапознат и си знаеш само Оптимум и Юнивърсъл, могат да се намерят алтернативини продукти на почти еднакви цени като поръчаш от САЩ.

Давам прости изчисления - 10lbs протеин от USA в най-евтиния вариант то сайт масов ти е с доставката около 170-180лв. В България вече има протеини на такива цени

Пъмп продукти вече се намират и за 70-80лв.

Анимал линията падна драстично

За прохормоните и простероидите от СИЛА БГ засега не мога да се оплача като цени, държат ги перфектни.

5lbs протеини се намират за по 85-95лв.

Кажи кои точно продукти те интересуват и да измислим какво има на българския пазар ако не идентично, то поне със същия ефект

04.10.08
11:55

В момента търся глутамин, тъй като ми е на привършване, също ZMA и сносна суроватка

04.10.08
18:54

казано от LawrenceTaylor на 04.10.08, 11:05:

Кажи кои точно продукти те интересуват и да измислим какво има на българския пазар ако не идентично, то поне със същия ефект

Не съм съгласен напълно с теб. За тежките колети, протеини и т.н. ясно, че не се пазаруват от нета. Но всичко що е капсула е ок. 2 пъти по-тънко СЪС ДОСТАВКАТА! Пример: предполседната ми поръчка - купих си 2 кутии Омега 3-6-9 (общо 500 капсули) на NOW, 2 кутии Пикногенол и 1 кутия Q10 пак на NOW + Opti-men на Оптимум 180тбл. за ок.180лв.
Сега ще поръчвам Амини на Оптимум 2222 (325тбл) за 21$ + Диматайз ВСАА (400 капс) за 26$ + Opti-Women (за приятелката ми) за 17$ + доставка 31$, та общо 110лв!!!! Направи справка в някой сайт и ще видиш, че ми излиза 50лв. по-евтино. За чий ... да ги дам тия 50лв. И 10% да ми направят отстъпка пак им пълня гушите.
Искам еквиваленти на тези цени в БГ!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.10.08 19:16.

04.10.08
19:03

Стоянчо светни ме как стои въпроса с ДДС-то и митата братчет...

04.10.08
19:13

Не се лакомиш и не поръчваш тежки неща, тогава не те обмитяват на митницата и не плащаш друго освен шипинга, което означава доставката. Отиваш в пощата като ти пратят известие. И още нещо, казваш им да пишат, че количеството в кутията е по-малко от 30$ (да не дразни ;)

04.10.08
19:16

Питам те, защото говорих с мой познат митничар и тойми каза, че ще ме опукат с 20% ДДС, защото подателя е юридическо лице... за митата не беше сигурен... но и ако там ме опукат май се губи нещо файдата...

04.10.08
20:08

Айде примерно ще ти кажа, че ако си поръчаш примерно 1 кутия креатин, 1 кутия ВСАА, 1 кутия глутамин и 1 куития амини никой с нищо няма да те одруса. Това бе само пример, а ти можеш и още повече да поръчваш.

СБ

04.10.08
20:17

казано от Стоянчо на 04.10.08, 20:08:

Айде примерно ще ти кажа, че ако си поръчаш примерно 1 кутия креатин, 1 кутия ВСАА, 1 кутия глутамин и 1 куития амини никой с нищо няма да те одруса. Това бе само пример, а ти можеш и още повече да поръчваш.

Относно www.NETRITION.com ... в момента  BBB (Better Business Bureau) и Щатската Стопанска Камара ги раследват за фалшиви инвойси и неконкурентки практики за пратки пращани към европа, при налични представители за страната!... Скоро и други институции най-вероятно ще се ориентират към този проблем!!!!

Netrition.com e история!!!! както е и bodybuilding.com по отношение на фалшиви инвойси за БГ!!!! Митническите власти в БГ са запознати с проблема вече от Щатска страна и следят за пратки с определени податели (изпращачи)!

Темата е без продължение и тотално изчерпана по отношение на пратките, които са с определен произход... Инфото ни е от вътрешен източник...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.10.08 20:22.

04.10.08
21:16

Докато съществува нетришън, каквото може пазарувам от там, ако ще ФБР, ЦРУ и Първо РПУ, начело с МВР да ги разследват ;). Разбери, че е ОБИР да ми предлагате (примерно) 400 caps ВСАА на Dymatize за 90лв., а аз да имам възможността да си ги купя за 35лв. (без доставката)!!! Или NOW да ми продават Омега 3-6-9 за 52лв., а аз да мога да си ги купя за 19лв. (без доставката). Разхвърляй цената на доставката и прибави по 5-8$ върху всеки продукт, който си си поръчал и излиза, че си си спестил 40%. И на друго съм съгласен - дай ми ги ти на такава цена, идвам в понеделник!!! Продай ми Оптимум 2222 (325тбл.), Диматайз ВСАА (400капс) и Opti-women за 110лв. В тези 110лв. съм включил доставката на Нетришъна, която е 30$.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.10.08 21:26.

04.10.08
22:21

Да ве, те го говореха това по новините. В списъка на разследващите netrition.com са включени още DEA, NSA, Secret service, Дядо Коледа и седемте джуджета, както и батман.

СБ

05.10.08
05:13

Стоянчо, ако вземеш абсолютно идентични продукти на други американски фирми на тези, които си изброил - ON 325 tabs, Dymatize BCAA 400 caps и Opti-Women, ще ти излезе с около 20-25 лв по-скъпо в БГ. ние не сме виновни, че някои представители избирателно си слагат високи цени на продукти. Затова пазарът в БГ вече е много голяма за да можеш да избираш алтернативи със същото качество на по-ниски цени.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 05.10.08 05:14.

Тази тема протича като стихотворение, което всички наизустихме. Приключено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1