04.10.08
18:53
..здравейте значи на 17 години съм занимавам се със футбол но успоредно с това тренирам и фитнес.значи малко съм слаб 175 на 62 килограма искам да кача малко маса но искам да е чиста то аз и на футбола изгарям мазнини но все пак не искам да качвам мазнини.мускулите иначе са ми добре оформени просто искам само малко да кача.Та въпроса ми е каква храна да ям по колко пъти в деня тренирам от 4-5 месеца във фитнеса но сега съм взел Аминостронг аминокиселини и може да взема и суроватъчен протеин.Друга химия не искам да взимам!!!.надявам се да ми кажете как да кача МАЛКО МАСА НО ЧИСТА..
04.10.08
19:48
Поредния,който го мързи да чете.С това което си написал никой няма да ти отговори и аминокиселините и протеина не са хамия.
Както ти е отговорено по-горе това са харнителни добавки не “химия” разликата е огромна всъ6тност аминотата и протеина са храна.аз бих ти препоръ4ал към тях и един геинар.На храна наблягаи особенно преди трен.на ориз картофи...след трен граната да е в голямо коли4ество от белтъци
04.10.08
22:04
а примерно колко пъти в деня да се храня нали ме разбираш че не искам да кача много заради футбола просто искам малко да заякна и то без мазнини!
04.10.08
23:14
На всеки 3 часа, като всяко ядене да ти е толкова като количество, че като наближи третият час да чувстваш съвсем лек глад (съвсем!).