pro complex(on) vs Whey Protein Isolate(now)

KR

06.10.08
08:59

Момчета посъветвайте ме кой протеин е по добър и кой да си зема.

СБ

06.10.08
09:06

казано от kriketa на 06.10.08, 08:59:

Момчета посъветвайте ме кой протеин е по добър и кой да си зема.

Въпрос #1: За какво ще го ползваш закупения от теб протеин (какви резултати очакваш)?
Въпрос #2: Знаеш ли разликата м/у гейнер и чист изолат?
Въпрос #3: Какъв тип метаболизъм си?
Въпрос #4: Колко стаж в залата имаш?
Въпрос #5: Какви други добавки си запланувал да вземаш наред с протеина?

Дай отговор на въпросите по-горе и ще ти дадем мнение по въпроса...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 06.10.08 09:17.

ИВ

06.10.08
09:08

Pro-Complex не е гейнър, kо има и такъв продукт, cъчетан със съдържащите се в него протеини + въглехидрати.

Като цяло Про-комплекса е по-добър като състав, а и се различават много.

СБ

06.10.08
09:16

казано от Иван В. Станков на 06.10.08, 09:08:

Pro-Complex не е гейнър, kо има и такъв продукт, cъчетан със съдържащите се в него протеини + въглехидрати.

Като цяло Про-комплекса е по-добър като състав, а и се различават много.

E логично, че не е гейнер :) Въпроса беше с друго предназначение... ;)

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 06.10.08 09:47.

06.10.08
09:32

двата продукта не могат да се сравняват .
ако можеш да си го позволиш - вземай про-комплекса

FZ

06.10.08
11:50

казано от FRANKO1 на 06.10.08, 09:32:

ако можеш да си го позволиш - вземай про-комплекса

06.10.08
12:02

pro - complex x 2

KR

06.10.08
20:08

Имам бърз метаболизъм.Имам 3 години стаж.Ще ползвам продукта с cell mass i no-explode.Целя се към ММ.Искам да знам с тези добавки кой протеин ще е по добре защото знам че с тях протеина не зе взима веднага преди и след тренировка.

П.С:Според мен ще е по добре да взема протеин,който е от различни източници и според мен про комплекса е точно такъв.Ако съм сгрешил ще съм ви благодарен ако ми препоръчате друг.

Мнението беше редактирано от kriketa на 06.10.08 20:18.

SO

06.10.08
20:35

казано от kriketa на 06.10.08, 20:08:

Имам бърз метаболизъм.Имам 3 години стаж.Ще ползвам продукта с cell mass i no-explode.Целя се към ММ.Искам да знам с тези добавки кой протеин ще е по добре защото знам че с тях протеина не зе взима веднага преди и след тренировка.

П.С:Според мен ще е по добре да взема протеин,който е от различни източници и според мен про комплекса е точно такъв.Ако съм сгрешил ще съм ви благодарен ако ми препоръчате друг.

Комбинацията ти с Cell Mass & No Xplode е много добра аз взимах същото преди време и останах много доволен. Виж още и ON After Mam много добър продукт е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1