Протеинов шейк и т.н

06.10.08
17:16

Искам да ви питам за протеинов шейк.Значи ако може кажете ми рецептата само че да няма никакви добавки и др. работи.Като от сорта там с прясно мляко белтъци и т.н.Като и искам да ви попитам каква храна да приемам преди и след тренировка.Чакам отговори :) Четох също за суровите яйца че е доста рисковано да се приемат така.Както и да ви кажа че по цял ден ям по 2-3 кисели млека и по 500мл прясно мляко, сирене на всяко ядене с месо,кажете дали е правилна тази храна. :)

06.10.08
17:21

Ами не е много правилна, млякото не ти дава пълен набор от вещества, необходими ти за развитието. Ти за какво искаш да е правилна? Отслабване? Качване?
Колкото до шейка - ами разгледай точно този раздел и ще намериш доста интересни рецепти, а като не искаш добавки, просто не ги добавяй!

06.10.08
17:29

Еми ти не си ме разбрал ‘’добавки’’ имах на предвид като без такива химии и други глупости.А правилна не като отслабване нито качване на кила ами даа ми се стимулира мускола да расте по бързо.

06.10.08
19:05

Напълно те разбрах - просто не добавяй “химии”. Четеш дадената рецепта и като видиш “добавки” - пропускаш. Ами нито като за отслабване, нито като за качване е добре ... нямаш достатъчно вещества, само мляко не става. Иначе до “растежа” прочети в страницата кои са веществата спомагащи него (както и поддържането) на мускула.

06.10.08
19:28

казано от Fittipaldi на 06.10.08, 17:21:

Ами не е много правилна, млякото не ти дава пълен набор от вещества, необходими ти за развитието. !

не  :D :D :D   Milk and squat   - http://bulkingup.moonfruit.com/#/20repsquats/4513061285

06.10.08
20:43

казано от Wrestling_pro на 06.10.08, 19:28:

Ами не е много правилна, млякото не ти дава пълен набор от вещества, необходими ти за развитието. !

не  :D :D :D   Milk and squat   - http://bulkingup.moonfruit.com/#/20repsquats/4513061285

Изумен съм! Почвам от утре ... :D:D:D

Но съгласете се, не може човек да кара само на мляко и да се надява да постигне нещо, не става така просто, трябва да има разнообразие в тоя живот (който и без наш’та намеса е станал много шиб**) ;) :)

06.10.08
21:06

Ама аз не карам само на мляко а и на пилешко месо както и сирене тук там някой домат. :)

07.10.08
06:10

Ми ... сиренето е млечен продукт ... колко гр. на ден ти е месото, а щом не набиваш салати е лошо.

07.10.08
09:20

Еми така си е не се сещам да ям салати,а колко грама ами не знам на всяко ядене имам месо независимо какво.Вече си измислих шейк:една кофичка кисело мляко+1 банан или 1/2+2 с.л.извара+и 2 с.л. Нескуиик.Та днес за първи път го пих след тренировката,и не е лошо на вкус :)

казано от Fittipaldi на 06.10.08, 20:43:

казано от Wrestling_pro на 06.10.08, 19:28:

Изумен съм! Почвам от утре ... :D:D:D

Но съгласете се, не може човек да кара само на мляко и да се надява да постигне нещо, не става така просто, трябва да има разнообразие в тоя живот (който и без наш’та намеса е станал много шиб**) ;) :)

Когато са я измислили диетата са го карали на по 3-4 литра мляко на ден,  защото е било лесен начин да си набавят с него протеини,витамини,минерали и калории,но това е било преди 50 години. Днес от теб се иска просто да си с високопротеинова и  висококалорична диета. Протеиновите шейкове пък ти идват в плюс и още повече те улесняват в начинанието.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1