05.10.08
18:31
Аз съм на 18 г , 185см и 80 кг преди 1 година бях 95 кг , но успях да смъкна 15 кг с хран. режим , карах кростренажор и пих хапчета Перфинни ( колко са помогнали е друг въпрос :) ).Вече немога да смъкна и грам , но аз искам да смъкна още 5 кг , защото искам да си оформя корема и бедрата.Четох много за Animal Cuts i Fyrе+Spycе и се чудя кое де избера , става да комбинирам Animal Cuts с нещо др, но ако може до 200 лв.Кажете ми кое да избера или ако има нещо по-добро което мислите споделето моля.
Мерси предварително :) !
05.10.08
18:56
Fyre + Spyce + НВД + кардио, до 2 месеца си постигнал целта си.
07.10.08
10:55
казано от Alex на 05.10.08, 18:31:
Аз съм на 18 г , 185см и 80 кг преди 1 година бях 95 кг , но успях да смъкна 15 кг с хран. режим , карах кростренажор и пих хапчета Перфинни ( колко са помогнали е друг въпрос :) ).Вече немога да смъкна и грам , но аз искам да смъкна още 5 кг , защото искам да си оформя корема и бедрата.Четох много за Animal Cuts i Fyrе+Spycе и се чудя кое де избера , става да комбинирам Animal Cuts с нещо др, но ако може до 200 лв.Кажете ми кое да избера или ако има нещо по-добро което мислите споделето моля.
Мерси предварително :) !
Здравей!
Изчаках да мине малко време, след като ти прочетох въпроса. Ако бях реагирал веднага - нямаше да е много ляскаво. Момче... хайде да опиташ да се научиш да тренираш, да опознаеш малко тялото си и после да решиш към какво да посягаш. Лесното е хубаво, ако спрем смао до краткотрайните резултати. Опитай по по-трудния път и ще си безкрайно доволен от постигнатото. Не се опитвай да постигаш лесно нещата - те се губят много по-лесно от колкото се постигат.
Съвет - научи за себе си и за тялото си. Тренирай усилено и с разум. Ще постигнеш неща за гордост. Остави химията настрани.
Сам избираш. Това е моя съвет.
Успех!
Мерси много на Fittipaldi.
Велин Иванов попринцип си прав ,но аз нямам време да тренирам пък и оформянето на тялото и свалянето на килограми без никви химии е бавен процес , а аз се нуждая от по скорощни резултати , 12 клас съм и нямам никво време пък и до бала си трябва се стегна ;) Пък и това не е краткотраен резултата защотото вече смъкнах 15 кг и си ги поддържам същите все още ,но искам още от себе си.
07.10.08
19:56
До бала, ако си постоянен, ще постигнеш страхотни резултати. Стига да имаш и правилно изграден хранителен режим. Няма да стане само с химия, няма как да стане само с нея. Трябва ти режим, трябва ти кардио и чак тогава може да се намеси химията. За 2 месеца - 5кг, на мен ми се виждат реалистични, но само при правилен режим наистина.
Това, че нямаш време да тренираш е лошо - резултатите няма да дойдат от небето, трябва постоянство и време, а според мен (след като си 12-ти клас) спокойно можеш да отделя по 1ч-1ч30мин на ден.
08.10.08
05:15
казано от Alex на 07.10.08, 12:40:
Мерси много на Fittipaldi.
Велин Иванов попринцип си прав ,но аз нямам време да тренирам пък и оформянето на тялото и свалянето на килограми без никви химии е бавен процес , а аз се нуждая от по скорощни резултати , 12 клас съм и нямам никво време пък и до бала си трябва се стегна ;) Пък и това не е краткотраен резултата защотото вече смъкнах 15 кг и си ги поддържам същите все още ,но искам още от себе си.
Да, съгласен съм с теб до момента, че искаш и трябва да изглеждаш във форма на бала. Но се замисли, дали не е по-добре да вложиш малко усилия и да се радваш на постигнатата форма на бала здрав, или вместо това да докараш тяло с по-малко мазнини, отпуснато и вече някъде повредено (някой орган) от поетите химични вещества. Сам преценяваш. Ти вече влизаш във възраст, в която сам вземаш решенията си и вече сам понасяш тяхната тежест. Но прецени дали си заслужава риска.
Аз повече не мога да помогна. Решението вземаш сам.
Успех!