07.10.08
14:27
здравейте,
от два месеца пия гейнъра на експлоуд, но няма съществена промяна, не ми действа много...
с какво да го комбинирам, или да си взема само креатин, действието на креатина по добър ефект ли ще има
искам да кача маса, и си ваех гейнър, но искам да опитам и с нещо по силно—ако това е креатина миноходрат или др вид
моля пишете марка разполагам с около 30-40лв на месец,освен маса разбирасе искам да кача и мускул
но, като първо ми трябва маса/кг , тъй като съм слаб—-1.82, около 60кг-62, 21год
МОЛЯ ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТ ОТ ,КОЙТО ВИЕ САМИТЕ СТЕ ДОВОЛНИ ИЛИ СТЕ ПРИЕМАЛ
и относно това—-да ядеш пържоли и мръвки...и др такива, ако ставаше по този начин сега нямаше да Ви пиша
всичко си е ген, едни качват др, не——АЗ с храна не мога ДА КАЧА
Темата беше редактирана от pontiak на 07.10.08 15:24.
07.10.08
17:35
виж пич точно с храна става ... хубаво де като казваш че некачваш с ядене напиши какво толкова ядеш за да видим как ядеш като прасе и нерастеж!
Каква е разликата между маса и мускул за теб? За 40 лв си купи 12 опаквоки ориз за месец напред ;)
07.10.08
19:18
добре де,,,
написал съм какво мисля по някои въпроси
и искам някакъв съвет, какви са тези подигравки
нали тези форуми са за това който не разбира много от тази материя, да получи съвет от “професионалисти” ? ?
07.10.08
20:02
За 2 месеца няма как да “видиш” резултат. Ти какъв резултат очакваш от “добавки”, след като не се храниш както трябва? Целта ти е покачване явно - прочети малко с каква храна може да постигнеш правилните резултати и чак тогава се насочвай към добавките. Колко време ти е стажа в залата?
Освен това ... щом не можеш да качиш с храна, приемай повече храна!!!
казано от Никола на 07.10.08, 14:45:
пилешки пържоли :D
хахаха.....каквото ти дава гейнера го има и в добрата калорична храна ..... а и 1 година дапиеш гейнера няма да има ефект... никола ти е казал ключа кам това което искъш
казано от pontiak на 07.10.08, 14:27:
и относно това—-да ядеш пържоли и мръвки...и др такива, ако ставаше по този начин сега нямаше да Ви пиша
всичко си е ген, едни качват др, не——АЗ с храна не мога ДА КАЧА
Каквото и да приемаш,в това число и стероиди,БЕЗ ХРАНА няма как да качиш маса,тъй като в природата нищо не се получава от въздуха,или казано по друг начин - мускула и въобще всичко в човешкия организъм се изгражда от храната.Ако си на обратното мнение,отвори учебник по Биология за началните класове и си припомни някои от основните биологични закони.
Това което аз мога да ти препоръчам - опитай да се храниш по строго определен режим (с доста въглехидрати) поне 3 месеца и ограничи страничните спортни занимания от рода на футбол,баскетбол,дискотеки с напиване и други подобни.Опитай различна тренировъчна схема,например 5x5,с големи тежести и по-дълги почивки между сериите.
Мнението беше редактирано от MisHkiN на 08.10.08 21:40.