07.10.08
19:05
Здравейте,
изправен съм пред дилемата, кой гейнер да си взема.
чета из а 2та добри отзиви, но искам да чуя мненията на хора които са ги позлвали.
В тази тема Сила Бг казва, че MEGA MASS 3000 е спрян от производство, но в сайта им го имам и съм малко объркан :?
мерси
08.10.08
14:38
казано от CrazyS на 07.10.08, 19:05:
Здравейте,
чета из а 2та добри отзиви, но искам да чуя мненията на хора които са ги позлвали.В тази тема Сила Бг казва, че MEGA MASS 3000 е спрян от производство, но в сайта им го имам и съм малко объркан :?
мерси
Остатъчни количества - може би от Сила ще ти отговорят по-точно само предполагам.
MUSCLE JUICE - малко по-скъп, но според мен по-добър.
Като се колебаеш м/у добавки сравнявай етикети.
И накрая лично мнение - не си давай парите за гейнър просто няма смисъл.
За парите които си решил да хвърлиш си вземи един добър протеин и не му мисли повече.
08.10.08
15:31
казано от CrazyS на 07.10.08, 19:05:
Здравейте,
чета из а 2та добри отзиви, но искам да чуя мненията на хора които са ги позлвали.В тази тема Сила Бг казва, че MEGA MASS 3000 е спрян от производство, но в сайта им го имам и съм малко объркан :?
мерси
Ще го коригираме в сайта (наш пропуск)... Относно това дали е спрян от производство, ДА така е... Относно моето мнение за Muscle Juice на Ultimate - Лоша дума не мога да кажа за този гейнър!
казано от head_hunter на 08.10.08, 14:38:
Остатъчни количества - може би от Сила ще ти отговорят по-точно само предполагам.
MUSCLE JUICE - малко по-скъп, но според мен по-добър.
Като се колебаеш м/у добавки сравнявай етикети.
И накрая лично мнение - не си давай парите за гейнър просто няма смисъл.
За парите които си решил да хвърлиш си вземи един добър протеин и не му мисли повече.
много ти балгодаря за мнението :)
значи и аз бях се наклонил към MUSCLE JUICE, но реших да видя и др мения :)
иначе съм решил да пробвам гейнер, защото мн трудно качвам.
взимал съм си и хубави протеини, но искам да пробвам гейнера и да кача некоя килце от него, пък малкар и с малко мазно :/
едит: Сила Бг мерси за отговора :)
Мнението беше редактирано от CrazyS на 08.10.08 15:35.
Храна Тренеровка почивка и най накрая са добавките така че не си мисли че с 1 гейнер ще направиш нещо ..състави си един добър хр режим и очаквай добри резултати ....