08.10.08
13:18
Здравейте :) На 15 години съм, висок съм 171см и тежа 70килограма. Искам да ви попитам да ли можете да ми препоръчате някакъв начин за изгаряне на мазнини и за натрупване на Мусколна маса защото нова година ще пътувам извън БГ и ще карам на плажа а искам да изглеждам добре.
Та Въпроса ми е има ли някакъв начин Бързо да изгоря мазнината от тялото си и да натрупам мусколна маса. Нещо да ми препоръчате да пия или някакви Упражнения ?
Благодаря предварително :)
А ако успеете да му кажете как да натрупа мускулна маса и да изгори голямо количество мазнини до Нова година, кажете и на мен, че ще ми е много интересно.
казано от Петър на 08.10.08, 13:18:
Та Въпроса ми е има ли някакъв начин Бързо да изгоря мазнината от тялото си и да натрупам мусколна маса. Нещо да ми препоръчате да пия или някакви Упражнения ?
Благодаря предварително :)
Ще ти препоръчам да започнеш да ядеш качествена храна. За пиене - вода. И да, упражнения - предимно тежки, големи и базови. Обаче до нова година не мисля, че можеш да направиш някакви невероятни визуални промени (не знам защо всички се сещате за тренировки като наближи плажа, и между другото много ме вбесява това, обаче карай).
08.10.08
15:26
До Нова година са 2 месеца и малко.. Не искам да те разочаровам, но ако почнеш сега да тренираш “сериозно” ще посрещнеш 2009 с абсолютно същото тяло. Просто,примирете се, в тоя спорт не стават нещата за 30 дена, поне не се постига ефекта, който аз търся. Ако до преди това не си влизал в залата, то ти само докато разбереш, че лежанката тренира гърдите, а не гърба и т.н., т.е. основните знания, които ти трябват и вече ще са минали двата месеца.
казано от Петър на 08.10.08, 13:18:
Здравейте :) На 15 години съм, висок съм 171см и тежа 70килограма. Искам да ви попитам да ли можете да ми препоръчате някакъв начин за изгаряне на мазнини и за натрупване на Мусколна маса защото нова година ще пътувам извън БГ и ще карам на плажа а искам да изглеждам добре.
Та Въпроса ми е има ли някакъв начин Бързо да изгоря мазнината от тялото си и да натрупам мусколна маса. Нещо да ми препоръчате да пия или някакви Упражнения ?Благодаря предварително :)
почвай отсега да тренираш и си прави сметките за след 2-3 нови години да си с добро тяло на плажа. и междувременно внимавай какво, кога, по колко ядеш ;)
BTW - и през всичкото това време чети
Пий вода, яж краставици и бягай по 7-8 часа на ден, в зависимост дали е делничен ден или почивен. Може и да отслабнеш до тогава :D
08.10.08
22:28
казано от chiochips на 08.10.08, 19:40:
Пий вода, яж краставици и бягай по 7-8 часа на ден, в зависимост дали е делничен ден или почивен. Може и да отслабнеш до тогава :D
Няма нужда от спам.
12.10.08
14:52
Ехе,чак никакви промени да няма-не е така.Доколкото разбирам по инфото за теб,трябва ти да свалящ мазнини и да качваш(то това е абсолютно разбираемо).Няма да те обърквам със съвети,защото без да четеш всичко което ти кажем ще ти се струва непознато,така че си намери зала с инструктор(ако можеш да си го позволиш) или започвай да си тренираш у вас.Прави познатите лицеви,коремни,набиранки,кофички,бягай поне 30 мин. дневно,не яж боклуци,мзнини,въглехидрати.Резултат ще има,но малък.затова не губи време,а още от сега започвай да тренираш.И както ти казаха чети много,ама наистина много.