Нещо подходящо?

09.10.08
16:54

Здравейте,
Сигурно ще ви се стори глупав въпрос, но ме интересува следното нещо... Лятото тренирах сравнително редовно и се хранех доста. Видимо - станал съм малко по-здрав, но на килограми съм си същия. 185 см съм и 75 кг. За момента няма да имам възможност да тренирам известно време. Има ли някаква добавка, която бих могъл да взимам докато все още не тренирам? Питам, защото не мога да знам кога ще мога отново да подновя тренировки. Целта ми е просто да кача 3-4 кг да кажем и не става въпрос за мускулна маса, тъй като не тренирам в момента и няма как да стане, а искам просто да наедрея малко. Лятото въпреки, че се хранех доста не се получи, а сега дори няма да мога да се храня толкова редовно както тогава. Дори има хора, които ми казват, че съм отслабнал, което доста ме озадачи, понеже си мислех, че е точно обратното.
Мерси предварително.

NE

09.10.08
17:59

Без храна как искаш да качиш?Фотосинтеза?Истината е ж храната братле :) Без нея няма как ;)

09.10.08
18:55

Е както казах, храня се, но нищо не се променя, затова питам за някакво помощно средство..?

09.10.08
19:09

Не, не си давай парите за добавки при положение, че не спортуваш, а и не си спортувал активно. Ако имаш да пазиш някаква изградена ММ, тогава може да захранваш с някакви амини, ВСАА..., но в твоя случай опира наистина до добър хранителен режим, който досега очевидно не си съумял да изградиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1