болки в левия лакат

09.10.08
17:25

получих болка в левия лакат след моята пьрва тренировка по - точно болката е в долния край на трицепса и има лек отток.тренировката беше лека с малки тежести за всички мусколни групи.някой може ли да ми каже от какво се получи така и как мога да си помогна.благодаря предварително.

09.10.08
18:31

бях пуснал подобна тема ,можеше да прочетеш но няма зн
от много неща може да е братле,може да не си загрял добре ,да си претоварил мускула да си разтегнал нещо ,демек много може да са причините.но ако имаш отток отиди на лекар ,нали знаеш че примерно като си удариш по-лошо колената се пълнят с вода ,може да е станало нещо подобна и там ,ако болките са ти в лакътната става де.....
това мога да ти кажа аз ;]

09.10.08
18:37

Най-вероятно си разтегнал нещо. Все пак говорим за първа тренировка и сам казваш с малки тежести. Отока сигурен ли си, че го има или си внушаваш? Изчакай 1-2-3 дена и, ако болките не отшумяват тогава посети лекар.

09.10.08
19:26

казано от dimocska на 09.10.08, 17:25:

получих болка в левия лакат след моята пьрва тренировка по - точно болката е в долния край на трицепса и има лек отток.тренировката беше лека с малки тежести за всички мусколни групи.някой може ли да ми каже от какво се получи така и как мога да си помогна.благодаря предварително.

Значи понеже те боли залавното място на трицепса към коста там кръвоснабдяването е доста по обилно за разлика от другите сухожилия по ръката- значи и възтановяването е доста по бързо.Не са ти свикнали сухожилията към натоварване и не си загрял качествено.много от вас си мислят че като махнат 10 пъти като хеликоптер с ръце и са загрели.Не се заблуждавайте а загрявайте както трябва.За сега просто почини 1 седмица докато отмине болката.

10.10.08
18:18

да мисля че тва беше грешката в загряването а проблема ми е че в момента съм в авганистан и нямам много варианти да се лекувам освен с това мазило бен гей.просто ще си дам почивка седмица две и щте опитам отново с леки тежести дано до тогава е отминала болката.благодаря за инфото.

10.10.08
18:58

Също така може да тренираш известно време с налакътник или ластичен бинт.

10.10.08
20:01

И аз си мисля, че е сухожилие. Освен това при такива кунтузии, докато си още ‘топъл’ може да не усещаш болка, а след тренировка да се хване и да получиш и възпаление.

Не се опитвай да тренираш, за да не се разнесе възпалението.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1