креатин

10.10.08
11:40

здравеите момчета на 16 години съм взех си наскоро едно креатинче монохидрат пия го 3та седмица  и 5 дена вече и днес ходих до личната лекарка понеже съм настинал и да ми даде бележка за училище и като ме преглеждаше ми каза че леко съм дигнал и кръвното и каза че може да е от стреса където се разкарвам по болницата и така .. :) та въпроса ми е ако може да ми кажете сериозно ли е това и  дали може да е от креатина а лекарката ме попита и дали пия нещо аз и казах за креатина мисля че трябва да е качествен инструктора от фитнеса ми го препоръча нормално ли е от време на време да вдигам кръвното а наскоро ходих на кардеолог  и ми казаха там че няма проблеми  ( преди 1-2 месеца ) благодаря много :) а може ли да ми кажете също лошо ли е да тренирам така докато съм настинал наще не ми разрешават ама си ходя не искам да пропускам

10.10.08
12:03

Има вероятност да вдигаш кръвно и пулс от креатина, зависи как ти поняся и как и в какви дози го взимаш. Спри тренировките докато мине настинката. Да пропуснеш 1 седмица фитнес не е фатално.

Мнението беше редактирано от USANS на 10.10.08 12:04.

10.10.08
15:41

ахам зна4и е възможно и от креатина така ли ?  а дали е нещо сериозно или ?

10.10.08
17:43

Креатин монохидратът задържа вода, повишава кръвното. Съветвам те да минеш на съвременните креатинови формули, които нямат страничните действия на монохидрата. Моето кръвно принципно си е по-високо - 130,135/80-90, а преди 2 години след прием на монохидрат постоянно си ми беше на 140+ горното. Е, аз съм и по-тежък, но колкото и да е, за себе си съм установил, че ми вдига кръвното.

10.10.08
17:59

ахам благодаря  :)  успокоих се :) добри резултати все пак могат и без креатин да се постигнат нали ? :) понеже мен ми се иска да стана 100-105 кг след 4-5-6 години

10.10.08
19:17

етил естера дига ли кравното или само монохидрата

10.10.08
19:31

казано от stefanak на 10.10.08, 17:59:

ахам благодаря  :)  успокоих се :) добри резултати все пак могат и без креатин да се постигнат нали ? :) понеже мен ми се иска да стана 100-105 кг след 4-5-6 години

не мисли за толкова напред... креатина не е най важен ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1