10.10.08
18:33
Здравейте.Ако може да ми кажете някакъв хранителен режим за да изчистя малко да сфаля 4 кг сега сам висок 1.75 78 кг до сега сам качвал.Ако може да е съставен от картофи ориз пилешко месо плодове салати и такива продукти ще съм ви много благодарен.Поздрави :) на 16 години с фитнес от 7 месеца 5 сериозни тъй като отначало се учих
10.10.08
20:20
И май не си се научил.Никой няма да ти направи хранителен режим.(поне безплатно) Поразрови се и си направи собствен хранителен режим,след това го пусни във форума за евентуални насоки и корекции.Само да кажа,че със картофи и ориз,не се отслабва.Въглехидратите трябва да са намалени почти до минимум и до 2ро-3то ядене.
11.10.08
08:01
+1 Никой няма да тръгне да ти прави режим.За 5-месеца незнам какво си качил,но едва ли е много 2 месеца си се учел,но ми се струва,че има поне още 7 да се учиш.
Ми аз си знам че имам още да се уча ма на мен никои не ми казва каквото прочета тук.И наи ме е ят на някои като кажете какво си научил за еди какво си време ми култористите за това не са за 1 година станали яки.Поздрави.
11.10.08
11:25
Оправи правописа, бе човек! Прочети какво е НВД и РБД. Направи си собствено меню и ние ще ти помогнем. (тип: използвай търсачката)
11.10.08
12:13
казано от WessVall на 11.10.08, 10:07:
Ми аз си знам че имам още да се уча ма на мен никои не ми казва каквото прочета тук.И наи ме е ят на някои като кажете какво си научил за еди какво си време ми култористите за това не са за 1 година станали яки.Поздрави.
Четене и практика му е майката!Радвам се ,че осъзнаваш че трябват много време и усилия за това :)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 11.10.08 12:15.
Ми мисля да се състои от : Извара , Яйца , Кисело мляко ,Пилешко месо / Шунка , Плодове примерно банани , И мисля 1 час преди тренировка 1 пат в деня преди тренирока да ям варен ориз или варени картофи през другото време по нагоре изброените продукти . И за закуска 2 преепечени филли може и не палнозарнест хляб.Но незнам продуктите останалите как да ги разпределя а и за след тренировка мисля 1 кисело мляко,2 банана и може 1 вафла тай като не приемам некакви дбавки.Поздрави.Благодаряви за вниманието. ;)
И целта на тази диета не ми е да стана релефен а да може малко да сфаля дупето че сам го качил бая от както бях 56 кг.И да си стегна корема не да му правя плочки а тои като сфалям от дупето и бедрата ще се маха и коремчето ;)
11.10.08
14:51
Откажи банана, откажи картофите и ориза. Махни и хляба - сутрин за закуска овесени ядки. Никакви вафли - табу са!
Давай нататък с разпределенито - предложи нещо.