Креатин , глутамин , таурин

MI

12.10.08
15:52

Мисля да започна да вземам с цел да кача малко маса , но съм объркан от към предлагането на тези добавки защото марки много , балкан  разлика в цените
ще ме насочите ли към нещо което е изпитано и си заслужава (в съотношение марка-цена)
също така искам да попитам нещо -има ли значение за покачване на масата да вземам и 3те едновременно , защото четох че мога да започна само с креатин фосфат а другите да ги включа по късно когато започна да тренирам по-активно във фитнеса.

12.10.08
16:32

Креатин+глутамин и протеин или Протеин+амино пак ще ти свърши работа.

12.10.08
16:52

Креатин с глутамин е перфектна формула.... пробвал съм я и е супер за ММ ... За марки специлано е трудно да се каже... много са... последно ползвах Пийк и са добри...

MI

12.10.08
17:04

и аз за креатин и глутам знам, таурина само ми е малко тъмна индия , ако някой има препоръки за дадена марка ще е супер и ако 1 линкче даде към продукта

12.10.08
18:05

само аз ли забелязвам че темата е в грешен раздел ?

MI

12.10.08
18:44

ако е така извинявам се ,нов съм

13.10.08
04:38

Тука са доста чувствителни на тема раздели ;) Тва е доста добра комбинация ( светата тройца в доабавките ) земи и декстроза малко за енергия в началото . Пий ги мешано :) Само не съм земал таурин и не съм запознат с неговият начин на приемане . Усех !

13.10.08
17:19

Вземи си стамина на ASN :) Определено е качествено и е най - достъпното откъм цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1