12.10.08
15:30
Здравейте,
ако можете да погледнете режима който съм си изготвил и да внесете нужните промени :)
Закуска-~8:00-Гейнер+Протеин в Мляко- нямам време да си готвя и това ми се струва удачен вариант
2ро Ядене-~12:00-2 сандвича с шунка и кашкавал, в почивката между лекций
3то Ядене-~17:00-пържола на тиган и картофи или ориз
18:30-19:00 - 20:00-20:15 Тренировка
Веднага след тренировка Гейнер + Протеин във Вода за по-бързо абсорбиране
5то Ядене-~21:30 - Пържола и картофи или ориз
23:30-Лягам да спя
-2 литра мляко на ден(1.5% мазнини), и над 4 литра вода
Ето това съм измислил до момента, ако имате забележки кажете...
Само да спомена тежа 67 килограма на 176см ръст. Следвам в Германия и затова ми е трудно да разнообразявам храната с “екзотики” от рода на извара :D
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 14:20.
12.10.08
15:42
Малко белтъчини,малко въглехидрати,голями дупки м/у храненията.6-8 хранения на ден.Изварата замени със сирене.Като гледам съотношението кг/см сигурно имаш бърз метаболизъм и няма да се отрази на мазнините.Като цяло режима неструва.Прочети още и пак си направи режим.
ОК бихте ли ми казали как да стане яденето СЛЕД тренировката, гейнера и протеина веднага след тренировката пия и след около час и половина ям здраво за вечеря и след 2 часа лягам за сън. Тия два часа ги оставам така за да няма инсулинов приток по време на съня какъвто би имало ако хапнех нещо непосредствено преди да легна и това да намали секрецията на хормон на растежа...
Яж повече месце.Дюнери,кебапчета...Немците имат качествени салами.Какви наденички пекат само на бирфеста,ойеее.
Хахаха така си е, насладих се аз на октоберфест, но вече е време за масиране... :)
Иначе месото защо да е малко..400 грама месо се събират, 3 пъти приемане на протеин и 2 млека на ден...даже ще ми е в повече белтъка та си мисля дали да не намаля някое от тези неща
13.10.08
04:19
1во ядене овес с кисело мляко прави си го вечер ако трябва .. друга алтернатива е варени яйца със пълнозърнен хляб
2рото ядене бива може и пържола вместо шунката да сложиш (от опит ти казвам че е и по вкусно)
След 2рото ядене до 17 часа трябва да имаш още едно се някакси да намериш време дори да е 100 грама ядки (сурови за предпочитане) или плод или пък някакво пушено пилешко ..
3тото хранене бива
След тренировката веднага бърз въглехидрат - банан мед каквото имаш под ръка
21:30 Пържолата бива ама картофите по добре ги изнеси по рано през деня - алтернатива за след 2рото ядене отново а за 21:30 ако можеш салатка нещо да добавиш ще е супер
23:30 Сирене кисело мляко кашкавал се става ..
Добави малко ядки зеленчуци плодове и разобразявай менюто.
Добавки според мен в близко време не биха ти били нужни но твое решение
При 67 килограма 160-170 грама протеин на ден биха ти били добре ти ги смятай... Успех
Мнението беше редактирано от Xeeu3 на 13.10.08 04:23.
13.10.08
12:54
казано от Xeeu3 на 13.10.08, 04:19:
1во ядене овес с кисело мляко прави си го вечер ако трябва .. друга алтернатива е варени яйца със пълнозърнен хляб
2рото ядене бива може и пържола вместо шунката да сложиш (от опит ти казвам че е и по вкусно)
След 2рото ядене до 17 часа трябва да имаш още едно се някакси да намериш време дори да е 100 грама ядки (сурови за предпочитане) или плод или пък някакво пушено пилешко ..
3тото хранене бива
21:30 Пържолата бива ама картофите по добре ги изнеси по рано през деня - алтернатива за след 2рото ядене отново а за 21:30 ако можеш салатка нещо да добавиш ще е супер
23:30 Сирене кисело мляко кашкавал се става ..Добави малко ядки зеленчуци плодове и разобразявай менюто.
При 67 килограма 160-170 грама протеин на ден биха ти били добре ти ги смятай... Успех
Нестава така мойто момче.На всяко ядне трябва да има качетвен протеин.Ядките не са качетвен.Тази закуска мляко с овес е полувин закуска.Ако се добявят 3-4 яйца вече е закуска.Преди нея гейнера.
Явно човека неиска да чете затова пиша по най-простия начин.За твоите кила:160-200гр протеин разделени в 6-7 приема по 30гр протеин на всяко.Въглехидрати около 280 на ден разделени в храненията.Това ти е основата.Повече от 40гр протеин на хранене няма да можеш да усвоиш.
Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 13.10.08 12:55.
Ако количеството протеин в доза на гейнера е достатъчно няма нужда да прибавяш допълнително. Вземи си хубав гейнер, малко захар, основно малтодекстрин, смесен протеин, хр. ензими. ON Pro Complex Gainer, Dymatize High Protein Mega Gainer, Cytosport Muscle Milk Collegiate, Universal Real Gains са добри варианти. Първия има лактаза(за другите не знам), по план скица трябва да ти хелпне за млякото. Закуската е ОК, добави плодове или някви други фибри и ще стане много по-добре. Храненията гледай да са през 2,5-3 часа, имаш големи прозорци. Второ хранене е по-скоро junk food и е бедно на протеин. Прави ги с пълнозърнест хляб, немците сигурно имат качествени, по-тъмнокафеви и по-плътни трябва да са. Добави и варени яйца примерно и минава. Трето хранене е много далеч, ядките по средата не са лош вариант както някой спомена по-горе. Вярно некачествен протеин, но е удобно и добавяш сериозно количество калории(маса целиш предполагам). Следтренировъчното и 5-то са добре. Не хормона на растежа трябва да те притеснява, а това, че 10 часа(ако спиш 8) си на пържола и картофи. При това 2 часа на по-бърз метаболизъм, отколкото ако спиш. Тоя хормон на растежа е умряла работа.:) Вкарай си един бавен протеин и прилично количество мазнинки преди лягане и си екстра.
13.10.08
23:05
казано от 666_Deni_666 на 13.10.08, 12:54:
казано от Xeeu3 на 13.10.08, 04:19:
3тото хранене бива
23:30 Сирене кисело мляко кашкавал се става ..Добави малко ядки зеленчуци плодове и разобразявай менюто.
При 67 килограма 160-170 грама протеин на ден биха ти били добре ти ги смятай... УспехНестава така мойто момче.На всяко ядне трябва да има качетвен протеин.Ядките не са качетвен.Тази закуска мляко с овес е полувин закуска.Ако се добявят 3-4 яйца вече е закуска.Преди нея гейнера.
Явно човека неиска да чете затова пиша по най-простия начин.За твоите кила:160-200гр протеин разделени в 6-7 приема по 30гр протеин на всяко.Въглехидрати около 280 на ден разделени в храненията.Това ти е основата.Повече от 40гр протеин на хранене няма да можеш да усвоиш.
Значи 150 грама овес и едно кисело мляко са приблизително 30-35 грама протеин (овеса е некачествен мисля че) .. Ти сам си го написал че повече от 40 грама протеин на хранене не се усвоява. ? Овеса 150 грама е 24 грама протеин като сложиш и киселото мляко а и гейнера мисля че протеина е даже много и няма да го усвои целия .. Той е 67 килограма зима гейнер - протеина няма да е проблем да си го набави .. ядките са за калоричност а и полезни мазнини .. ти му смяташ само въглехидратите и протеина а той има нужда и от мазнини .. поне аз така мисля друг е въпроса че аз съм фен на НВД-ВМ.. На мен лично гореспоменатия режим (почти същия го изпълнявам) много добре ми се отразява ..
1вото му хранене плюс гейнера - 40 грама протеин
2рото хранене - сандвичи с пържола и кашкавал - 40 грама протеин
3тото хранене (до 17 часа като сложи пушено пуешко или тама нещо плюс ядките) - 40 грама протеин
След тренировка гейнера пак протеин (нз колко грама)
4тото хранене му е бързия въглехидрат
5тото хранене - 40 грама протеин
6тото хранене (преди лягане) - при 150 грама извара/сирене/кашкавал - 30 грама протеин
Както съм го написал протеина излиза приблизително 190 грама не разбирам защо не става
Мнението беше редактирано от Xeeu3 на 13.10.08 23:08.
14.10.08
11:34
Аз не съм казал,че нетрябва да яде ядки и прочие.Просто нестават само те за 1 хранене.А за протеина имам предвид само качествен.Този от овесените ядки така или иначе няма да се усвой или поне не за да възстанови мускула.Иначе така става.Аз писах само за ядките и овеса,че са ковти.За другото съм съгласен.Само да оточне за момчето пържолките трябва да са около 200гр за да достигне тези 40гр протеин.А за геинера сутрин аз лично препоръчвам 1 4ас преди закуска да се пие.Тоест стават 7 приема на хранителни вещества.
30.10.08
18:18
..
Мнението беше редактирано от The_Game93 на 30.10.08 23:42.
30.10.08
20:05
Пич, спри да пишеш едно и също в хиляда теми!!!
Никой няма да се занимава с теб персонално, прочети всички форуми и статии в този сайт, направи си пробно меню и го сложи тук, а ние ще го коригираме и ще ти помогнем!
Не бъди нахален!
08.12.08
20:13
Кажете как е тази програма като за мен от скоро почнах фитнес на 15 съм и тежа само 55 кг и съм висок 1.78
8-8 и 30ч.
100г. овесени ядки
10-10 и 30ч.
сандвич с пилешко месо (100г.) и 50г сирене или кашкавал в 2 филии пълнозърнест хляб
12ч.
пилешка пържола варени картофи и зеленчуци
19ч.
150гр.спагети 100гр.сирене 2-3 яица
20ч.
150гр. месо и 100гр ориз
22ч. плодове..
казано от The_Game93 на 08.12.08, 20:13:
Кажете как е тази програма като за мен от скоро почнах фитнес на 15 съм и тежа само 55 кг и съм висок 1.78
8-8 и 30ч.
100г. овесени ядки
10-10 и 30ч.
сандвич с пилешко месо (100г.) и 50г сирене или кашкавал в 2 филии пълнозърнест хляб
12ч.
пилешка пържола варени картофи и зеленчуци
19ч.
150гр.спагети 100гр.сирене 2-3 яица
20ч.
150гр. месо и 100гр ориз
22ч. плодове..
ами от 12 до 7 кво правиме?!
09.12.08
21:36
ем там нз кво да сложа някакъв сандвич или кво някви идеи и как е тая програма??