15.10.08
15:33
Здравейте реших да споделя какво ми се случи.Понеделник ми дойде пратката от silabg която беше.
Animal Pump 30 PACKS-опаааа 29
Mega Pro-magnum whey
Amino 2200.
Вторник започнах да пия добавките и днес като изпих второто пакетче от pumpa реших да проверя “аджеба” дали наистина са били 30 пакетчета за жалост установих че са били 29 а не 30.Незнам дали това се е случвало на някой друг но просто споделям не обвинявам никого може вината не се знае от кого идва но е факт.
15.10.08
15:42
Еми прави изводи по това дали е отвавяна кутията или не.Винаги могат да станат грешки,но все пак ч пак няма да ти се отрази негативно на цикула споко ;)(Не ми се вярва вината да е в сила.бг никой няма да си подритва клиентите по този начин :))
Човека горе го каза.Един съвет от мен-вземи си още една кутия Пъмп.За 1 месец резултатите няма да са оптимални ;)
15.10.08
15:59
Друга кутия pump няма да взимам,но след 20 дена се връща леля ми от Канада и мисля да ми донесе 1 size on за след pumpa,аминото и протеина.
15.10.08
16:52
Преброй ги пак хубаво.Кога го почна?
15.10.08
17:50
Броим са ги вече 4 пъти.Във вторник започнах да ги пия 1 пак,днес още 1 и трябва да са 28 а те са 27…....
15.10.08
19:01
казано от baisvetlan на 15.10.08, 17:50:
Броим са ги вече 4 пъти.Във вторник започнах да ги пия 1 пак,днес още 1 и трябва да са 28 а те са 27…....
Toва е много странно... самата кутия, както на всички анимали е херметически затворена като консерва и освен фабрична грешка (което не мога да си представя да е станало, защото такъв случай няма до сега) не мога да се сетя друга причина... има и още една вероятност... някой да се е възползвал от твоя Pump без да те оведоми... :) Нямам логично обяснение... Ще пусна майл към Universal директно да видя те какво ще микажат, защото съм сигурен че БГ представителите нямат представа, поради рядкостта на проблема...
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 15.10.08 19:04.
И на мен ми се е случвало подобно нещо и като доста запознат смятам че проблема е в производителя - знам може да звучи странно но се случва... в наистина много много редки случай но ми се е случвало. Проблема може да е в бг представителя единствено ако е нарушена цялостта на опаковката. Грешки стават - дано само не си мислиш че е било умишлено. Никой не би правил такава глупост нарочно.
16.10.08
06:14
Според мене в бг.кутията не е барана защото тя си беше затворена отгоре сас капаче.А предположението че някой ми е взел 1 няма да стане освен ако майка и татко не са решили да почват да дигат :).Според мене са се объркали в Universal .