15.10.08
19:39
Още една седмица ще карам на тренировка за всички групи (т.е. всичко права на веднъж ... възвръщам форма, че бях спрял 2 месеца) и преминавам на сплит - гърди/бицепс ... гръб/трицепс ... крака/рамо ...
На 18 години съм 179 / 74 кг ... стаж - с прекъсвания 2 години, преди последното прекъсване от 2 месеца - 8 месеца стаж ... та както и да е ...
Решил съм твърдо да си закупа някакви добавки, храненето ми е добро до някаква степен, но съм решил да закупя протеин+аминокиселини двуума се между:
1. “SYNTRAX” - Протеини “NECTAR” - мисля че е добър вариант, поради 0 % съдържание на въглехидрати, за качестово - представа си нямам
2. “NOW” - Протеини “WHEY PROTEIN ISOLATE” - нямам мнение, помня, че едно момче от форума много ми го препоръчваше ...
3. “OPTIMUM NUTRITION” - Протеини “100 % WHEY PROTEIN GOLD STANDART” + “OPTIMUM NUTRITION” - Аминокиселини “BCAA ” .... или “OPTIMUM NUTRITION” - Аминокиселини “AMINO 2222 този вариант, за сега ми се струва най-добър
И да кажете какви аминокиселини да си взема - разклонена верига бцаа или неразклонена =]
Нектар-а е най-добрия протеин на пазара.Няма какво да мислиш взимай него!
А за аминокиселини-моя избор ми бил БЦАА по-важното на ПРАХ.Преди,по време и след тренировка!Добри продукти са Purple Wraath на Controlled Labs и Scivation Xtend.
Пръв от изброените е Нектара, после е нау и ОН. Имаш ли парите - НЕКТАР ;). За ВСАА-то и аз споделям Xtend и Primaforce на прах.
аминокиселините на прах, защото по добре се обработват нали ?
Само да споделите, ако взема нектара, кое ще е по добре разклонена или неразклонена верига аминокиселини ? :)
Мнението беше редактирано от The_Duke на 15.10.08 21:09.