15.10.08
19:37
Здравейте, просто вече се чудя дали и аз да не започна така: едно момче тренира ВСЕКИ ден не спазва НИКАКЪВ хранителен режим (яди се чипсове газирано и квото му падне...) не прави НИКАКВО кардио и пак има огромни резултати за 2те години които тренира :o :o :o (8 плочки огромно подобряване на силата и на големината...) сигурен съм в тези работи освен това не взима никакви добавки :)
16.10.08
05:20
Еми ген е това. И аз имам няколко познати където имат наполовина,даже по малко стаж от мене ма ръстът даже ме надминават.А си ядат ама ти каам анти здравословно ....Ама това си е то , ГЕНА : ))
16.10.08
13:56
Мда,познато.Аз също познавам такива “мутанти”.Честно,много им завиждам! :D
16.10.08
17:02
Вие тия ги прехвалвате много... Като кажеш голям и 8 плочки аз си представям нещо доста внушително. На състезателно ниво дори. А в най-честия случай става дума за малко по-едро момче с добре оформени рамене.
А има и един друг вид... Ядяли всичко, пиели всичко... Тралала! Казват така, а иначе диетата им е по-точна от на манекенка.
Не гледайте другите, а работете над себе си.
Ядяли всичко, пиели всичко… Тралала! Казват така, а иначе диетата им е по-точна от на манекенка.
Не бе, не е точно така. Има хора, които наистина консумират всякакви гадости и въпреки това не се замазват.
Но това си е до време де, на 15-20 години може да става, но на 30+ примерно е почти невъзможно. А здравословните негативи ще се появят и те тогава някъде. Защото от тях вече няма ген, който да те предпази. Така че това че с такова хранене изглежда добре и е здрав на 20 не значи че нещата ще стоят така и на 35 примерно.
Всеки, който не си гледа храненето (поне в някаква степен) рано или късно става дебел (съответно болен).
казано от G33K на 16.10.08, 17:44:
Ядяли всичко, пиели всичко… Тралала! Казват така, а иначе диетата им е по-точна от на манекенка.
Не бе, не е точно така. Има хора, които наистина консумират всякакви гадости и въпреки това не се замазват.
Но това си е до време де, на 15-20 години може да става, но на 30+ примерно е почти невъзможно. А здравословните негативи ще се появят и те тогава някъде. Защото от тях вече няма ген, който да те предпази. Така че това че с такова хранене изглежда добре и е здрав на 20 не значи че нещата ще стоят така и на 35 примерно.
Всеки, който не си гледа храненето (поне в някаква степен) рано или късно става дебел (съответно болен).
Абсолютно си прав братле,
Точно като станат на 30+ и са свикнали да се хранят, както са го правили до тогава, е много трудно
За здравето и дума да не става, няма значение дали си на 16 или 26, ти си хапвай каквото ти душа иска, после си бии главата
Тези момчета постигат много добри резултати в краткосрочен план, може и в средосрочен, но става ли дума за дългосрочен период (от 10 години нагоре), резултатие са негативни....
За това, може би трябва да се радват онези, които спазват хранителен режим и се опитват да живеят здравословно, но постигат резултатите си по-бавно ;)
ПОздрави