Съвети относно ON Serious Mass

16.10.08
16:25

Някой пробвал ли го е този гейнър и какви отзиви има за него? 5.5кг разпределени на само 16 дози не е ли малко хардкор? Та това е 50гр. протеин и 220гр. въглехидрати (приблизително) в доза - не е ли над максималните количества които организма може да усвои на едно хранене?

Какво мислите за този продукт като цяло?

Мерси!

Темата беше редактирана от Cooper на 16.10.08 16:27.

СБ

16.10.08
17:02

Никой не е казал наведнъж да го взимаш. Разделен на 2 приема.Да, и този 5,5 кг плик свършва за 16 дни. Ако се разтърсиш малко, ще откриеш, че вече на пазара има далеч по-изгодни варианти и с по-високо качество

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.10.08 17:03.

16.10.08
17:06

Би ли ми дал конкретен пример за по-изгоден и по-качествен продукт? Когато си избирах гейнъра поставих качеството на първо място и за това избрах Optimum.

Мнението беше редактирано от Cooper на 16.10.08 17:06.

СБ

16.10.08
17:12

Гледай количество протеин в доза, количество захари, източниците на протеин, брой дози, общ брой калории! Serious mass изостава по всичките тези от поне 2-3 гейнъра. В никакъв случай не казвам, че не е удачен избор, но има далеч по-добри и изгодни варианта.

16.10.08
17:17

Вече съм го направил това и за това те попитах дали имаш конкретно предложение за гейнър. Serious mass-a излиза по 50гр. протеин, 220гр. въглехидрати, креатин, глутамин и 1250 калории за 8.50лв/доза.

СБ

16.10.08
17:19

Не си проучил хубаво. Има по-изгодни варианти, с повече калории и 150% повече протеин в доза, с 5 пъти повече креатин. и с 3 пъти по-малко захари
Има и гейнър, който е идентичен със Serious Mass, но е с 50% по-евтин. Проучи хубаво ;-) въпрос на сметки

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.10.08 17:21.

16.10.08
17:40

Добре де, да не направиш реклама ли се страхуваш? ;)

Мнението беше редактирано от Cooper на 16.10.08 17:41.

RO

17.10.08
10:56

Просто погледни съдържанието на другите продукти. Ако ти каже конкретен продукт и ако не стане това което искаш и ще си кажеш “тоз ме метна”, просто всички искаме конкретност и да сме сигурни относно качеството на даден продукт но гаранция няма. За всеки е различно. Колкото до това , че 50 грама протеин в доза са наистина много. Могат да се усвоят единствено ако белтъчният синтез е много завишен. Да не забравяме обаче , че сме хора и все пак се храним през деня. Сигурен съм , че ще намериш някой по изгоден продукт. на Унивърсъл знам , че не беше лош :)

СБ

17.10.08
11:47

казано от Cooper на 16.10.08, 17:40:

Добре де, да не направиш реклама ли се страхуваш? ;)

Някак си в открит форум, не е мн коректно, а и не желаем да търпим критики. Ако желаеш ни прати ЛС и ще ти отговорим...

казано от Rock_acdc на 17.10.08, 10:56:

... Сигурен съм , че ще намериш някой по изгоден продукт. на Унивърсъл знам , че не беше лош :)

Относно Ultra Mass Gainer 4500 на Universal, незнам дали ти е известно, но голямо колияество от съдържащият се в него протеин е СОЕВ и на някои хора не им понася такъв източник на протеин... Ето още едно, нещо което трябва да се гледа!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 17.10.08 11:54.

17.10.08
18:54

Още преди да пусна тази тема сравних гейнърите на ABB, BioTech, Universal, Optimum и BSN. На оптимум беше с най-добри параметри и най-добра цена за високото си качество, така че ще избера него.

Сила БГ, ако все пак искаш да ми направиш конкретно предложение без да поемаш никаква отговорност, ми прати ЛС моля те. Ако реша да пробвам твоя гейнър избора ще е изцяло мой!

17.10.08
23:10

казано от Cooper на 17.10.08, 18:54:

Още преди да пусна тази тема сравних гейнърите на ABB, BioTech, Universal, Optimum и BSN. На оптимум беше с най-добри параметри и най-добра цена за високото си качество, така че ще избера него.

Сила БГ, ако все пак искаш да ми направиш конкретно предложение без да поемаш никаква отговорност, ми прати ЛС моля те. Ако реша да пробвам твоя гейнър избора ще е изцяло мой!

Предложение от мен което сега в момента ми идва наум(утре може да се сетя още)-Dymatize до колкото съм чувал имат хубав гейнър.

18.10.08
15:23

MHP UP YOUR MASS

казано от tra^la^la на 17.10.08, 23:10:

казано от Cooper на 17.10.08, 18:54:

Предложение от мен което сега в момента ми идва наум(утре може да се сетя още)-Dymatize до колкото съм чувал имат хубав гейнър.

Super Mass Gainer Dymatize - 52гр. протеин, 252гр. въглехидрат, като в сравнение със Serious Mass на Оptimum Nutrition съдържа по-добър аминокиселинен профил, креатин и ред витамини. Единствено простите въглехидрати са му в повече, което е минус. Аз лично го приемах в продължение на 8 седмици, заедно с глутамин и подходяща хранителна диета, и ефектът беше доста задоволителен.

Мнението беше редактирано от Асен Минков на 09.09.15 10:19.

СА

19.07.09
20:09

REFLEX-Instant Mass ;)

20.07.09
07:55

казано от Сами на 19.07.09, 20:09:

REFLEX-Instant Mass ;)

x2

ГА

20.07.09
09:46

казано от liberto0 на 20.07.09, 07:55:

казано от Сами на 19.07.09, 20:09:

REFLEX-Instant Mass ;)

x2

PVL Mutant Mass или Reflex Instant Mass

09.10.13
00:49

Първо бих искал да попитам преди да взема каквото и да било..Не съм с кой знае какъв стаж във фитнеса,ако тренирам гледам да е правилно и се старая да ям хубаво и често...Въпроса ми може да ви се стори глупав,но предпочитам мнението на хора по-компетентни от мен...Преди това обаче се съветвах с приятел на баща ми,бивш луд фитнес маняк,но хората са казали “2 пъти мери веднъж режи”..Така висок съм около 1.78-1.80 тежа 69.421кг. на 17г. и естествено искам да кача ММ..Спрял съм се на ON Serious mass,въпросния човек (приятеля на тате) ми каза,че става и бих могъл да добавя глюкоза и аминокиселини към ако мога да го нарека “цикъла”..Ще бъда благодарен за вашите решения и съвети!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1