18.10.08
08:02
Здравейте,
Нуждая се от малко помощ. Значи, тренирам плуване двуразово всеки ден плюс фитнес по веднъж на ден и нещо в последно време много започнах да се изморявам и се чудя какво да пия за възстановяване? Сега пия Sargenor, ама нещо май вече не помага и сега не знам дали да не почна да пия някакви аминокиселини,но ако да не знам какви точно.... вие какво бихте ми препоръчали?
Ако приемем,че храненето ти е правилно мисля,че един протеин преди/след тренировка ще ти е от полза.Ако имаш възможност можеш и аминокиселини да си купиш-аз бих препоръчал БЦАА на прах(изгодни са,и напоследък има наистиан добри продукти).Краен вариант може би малко креатин,но както гледам май си момиче и надали ще ти допадне идеята.
Ами вземи някакви аминокиселини и отделно BCAA + въглехидрати. И все пак нищо друго освен почивка и добра храна не може да ти помогне качествено да преодолееш умората ;)
18.10.08
09:26
Добър креатин ще помогне много.
18.10.08
15:04
Мхм, бих ти препоръчал да си купиш едни витамини,пълен спектър и един протеин на някоя качествена фирма и си абсолютно готова. ;)