еми за винстрола

Темата е заключена.

12.01.05
21:03

кажете ми може ли да се прави цикъл за маса само със винстрол

DJ

12.01.05
22:19

ми НЕМОЖЕ

13.01.05
10:06

Ами мой приятел наскоро свърши цикъл с Винстрол . Качи около 4 кг. , но качествени . Така че ,ако тирсиш по - скоро качество , отколкото количество - можеш да направиш цикъл само с Винстрол.

AR

13.01.05
16:37

Твърдо да маса може да се направи.Много хора ми го хвалят незадържа чак толкова много вода(зависи от дозите) и почти няма спад на сила и особенно на маса.Все пак зависи и от въстановяването.
Много малко 4кг че с бианабол може да се качи повече.Все пак зависи този твой познат колко кг е колко е висок и дали е зобил преди.Тези са факторите които определят колко кг отгоре ще качи(неизключвам тренировъчна програма,ядене,почивка)

13.01.05
22:48

Ако е качил 4 кг.само мускул това е страшно много.

14.01.05
10:04

еми точно това търся да кача само чисто 4кг мускул ако кача това е много съвсем по друг начин 6е изглеждам

AR

15.01.05
06:04

4 кг и никакви мазнини ли имаш в предвид.Малко трудно релефа както всички знаем се прави след това.Знам някоя друга схема за цикъл.Ако искаш премини на лични съобщения за повече информация.Тук не е добре да давам точния начин “...не толерира...от непълнолетни” мисля че се изразих ясно.Ако дадеш на самоубиец пистолет какво ще го спре да се гръмне!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1