Фитнеса и мастурбацията

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.12.04
15:23

Ако искаш да отслабваш - диета и тренировка. Другото е за удоволствие.  :D

22.12.04
15:32

миии, ако искаш да накараш приятелката ти да се чувства като велоергометър, давай :)
но няма да и хареса :)

22.12.04
17:55

защо да не й харесва??? Това е също един вид тринировка, нали?
Да го погледнем така: тя вместо да кляка в зала за да има по-хубави крака ще прави клекове над мен :twisted:  :twisted:  :twisted: И защо да се чувства като велоенергометър? Аз няма да я въртя тя само ще се върти :wink:
(добре че не знае какво пиша в този форум че....няма да ми пусне до края на живота ми)

BA

22.12.04
18:20

абе хора кви са тия теми ве :))) естествено че мастурбацията е полезна, а и според мен никой нормален мъж а и момче не може да издържи без този “навик” хахах. а и от личен опит знам че мастурбацията е нещо като пречистване от лошите работи в организма (така ми го дефинира един бивш културист) :). Значи аз дигам МАХ 80 от лег и хода сутрин в 10:00 да тренирам. Веднъж сутринта в 8:00 имах “взаимоотношения” :oops:  с приятелката ми и кат отидох в залата .... 95кг :))) не съм сигурен дали е от това но се пак така си мисля :)))

22.12.04
18:41

15 кг отгоре  :o :shock: . Еми давай по-често с взимоотношенията :D
А сега сериозно - не мога да повярвам, че вследствие на .. си си повишил макса с 15 кг. Просто не може да бъде сериозно това. То ако беше така, отдавна да си е описано и формулирано като методика :wink:

22.12.04
18:46

При него може пък да деиства,кои знае :D

22.12.04
19:09

[quote author=“b_boy”]Абе чудя се дали от много “чук-чук” ще от слабна??? Ако има резултат значи да почвам с приятелката ми, защото тия диети не ми се нрави много много. Нали разбирате за какво да се мъчя като хем може да ми е хубаво и да има резултат :wink:  :wink:  :wink:  :twisted:

Отговорът е да наистина много калории си заминават (пък и жената доволна)

22.12.04
20:41

Секса добре действа на корема(поне при мен действа)
Иначе го избягвам преди тренировка
За сметка на това след тренировка съм като малко японско багерче :D

BO

22.12.04
20:55

[quote author=“Martin”]
А сега сериозно - не мога да повярвам, че вследствие на .. си си повишил макса с 15 кг. Просто не може да бъде сериозно това.  :wink:

То я ясно, че пряко секса не му е помогнал за постижението. По-скоро да не забравяме за психологическата нагласа, силата на духа и подсъзнанието. Обратното също е възможно - някой с 200 кг лег за МАХ, да не може да отлепи и 180, защото примерно гаджето му го е напуснало... айде със здраве!

23.12.04
00:43

Това с 15 -кила е пресилено човека или не си е знаел реалния макс или е имало друга причина това е като смъртната опасност тогава се правят невъзможни неща

23.12.04
10:13

Смятам, че в случая, мнението на Бобтош обяснява нещата.

PS

06.01.05
11:03

Вижте истината е съвкупност от някои от тези мнения, които прочетох тук. Онзи втория доктор е прав. Не го е казал само той. Но това важи за прекомериното лъскане. Оптимално е два пъти в седмицата. Но ако успеем само три пъти ще е добре :) ТАКА 2-3 ПЪТИ Макс 4!!!

[quote author=“propellerheads”] Оптимално е два пъти в седмицата. Но ако успеем само три пъти ще е добре :)

По кое време на денонощието? Преди или след или пък по време на тренировка???
Ако лъскам по трипъти на седмица, колко бицепс мога да кача за месец????

—————-шегичка——————
Да ви имам темите!!!
—————-шегичка——————

10.01.05
19:06

[quote author=“propellerheads”]Вижте истината е съвкупност от някои от тези мнения, които прочетох тук. Онзи втория доктор е прав. Не го е казал само той. Но това важи за прекомериното лъскане. Оптимално е два пъти в седмицата. Но ако успеем само три пъти ще е добре :) ТАКА 2-3 ПЪТИ Макс 4!!!

Гаджето иска много повече от 2 пъти седмично  :cry:  :cry:

10.01.05
23:32

“Ама козата си иска пръч” ако ме разбираш

11.01.05
12:58

Ех да еба Мен кво ме интересуеа колко пати иска приятелката ти да я ебеш на седмица и аз правя доста повече от 4 пати :)))
незнам ще измисля нещо да ги намаля

11.01.05
15:18

[quote author=“Beliver”]Ех да еба Мен кво ме интересуеа колко пати иска приятелката ти да я ебеш на седмица и аз правя доста повече от 4 пати :)))
незнам ще измисля нещо да ги намаля

Що четеш темата тогава или да се поизхварлим малко а
Хвала хвала на “такъви” постове

11.01.05
15:49

Ми все пак аз написах тая тема  :wink:
Явно на всички им стана интересна но чак да пишат как се ставало китаиски император хаххах тва е смешно но както и да е всеки си имам менение  :)  :)

13.01.05
17:17

А ве хора ласкаите и тва е пак които мойе да ебе о6те по добре  :wink:

14.01.05
10:07

——————————извън темата———————-
Тука нещо се загрубява или....
——————————извън темата———————-

14.01.05
12:45

^MaD^ ти базикаш ли се с мен или на мен така ми се струва а ????

Правосъдие лесно можем да раздадем.
По темата.
Аве четох тия дни за някакви китайци ли бяха, какви бяха... Правили опит в научния институт за тестостерона и лъскането на гущери :) Това по - миналата година.
Та беше нещо в смисъл лъскали няколко дена.
6 дни тестото не мръднал.
На седмия скокнал.
На осмия паднал, защото се активирал някакъв блокиращ го хормон.
И така.
Това, доколкото знам, е единственият опит по случая. Правете с изводите. Явно монетата има повече от една страна.
Поздрави.

04.09.10
23:00

Никой не може без мастурбация.

04.09.10
23:06

Некрофил :DDDD

ааа момчета..... нали самия Рони Колман каза в ‘’Нека говорят’’ ,че даже помагало сега ако най-силния мъж на земята в рамките на 7години ви го каже и не вярвате не сте добре вие ... сега от към тежести неможе да го стигнем ама от към секс поне можем де ....

BU

05.09.10
10:19

Ами момчета...Лично аз правя по 1-2 пъти секс в седмицата, но когато момичето е в цикъл тогава идва проблема. Понякога не стига и удрям по една, обаче така или иначе ако не ударя, то ще сънувам мокър сън и пак ” ще изпусна парата “. Така че незнам вие как евентуално можете да задържите тази  ” течност ” както някои бяха написали...Не съм пробвал преди тренировка да правя секс, но след тренировка от тестостерона ли от какво, винаги ми се прави след известно време
, особено ако правя големи мускулни групи :) .

05.09.10
10:50

Рони е бил трибоец едно време, но това не го класира дори близо при най-силните мъже. Но все пак, това което профитата говорят за диети, тренировки и живота извън залата и кухнята е по техни си съображения, свързани с техния начин на живот. А той е коренно различен от този на обикновен трениращ. А по темата - избиите си тия глупости от тимбериците. :)
И от какъв зор ще мастурбирате/правите секс преди тренировка? Язък за пред-тренировъчното хранене - само ви се доспива като свършите и само си избивате гликогена преди щангите.

05.09.10
11:02

Преди или след тренировка няма значение. Важното е да не е по-време :D
По-стара тема не можахте ли да изровите?

АВ

05.09.10
11:29

Веднъж един ме попита не изхвърлям ли протеин по този начин, аз му казах не взимай протеин в тези дни.
Все пак преди тренировка не е добре защото ръката ти се изморява, а и има определено чувство на отпадналост.

05.09.10
11:52

казано от Ангел Василев Тодоров на 05.09.10, 11:29:

Веднъж един ме попита не изхвърлям ли протеин по този начин, аз му казах не взимай протеин в тези дни.

Че той да не би да се изхвърля директно от стомаха в семенната течкост?!? :D
Напротив, точно в “тези дни” трябва да се поеме повече протеин, за да се възстановят загубите.
Колкото до тях, не мисля, че те са толкова съществени - дори количеството еякулат да е 100% протеин (а то определено не е), то едва ли може да повлияе сериозно, така че от гледна точка на загубата на протеин нещата са доста прости.
Самият процес на маструбация (а и на секс в тази връзка) е свързан с учестяване на пулса, разход на енергия, но и с отделяне на хормони. Много е трудно да се оцени ефектът - правени са изследвания върху спортисти, като резултатите са противоречиви. При някои хора постиженията спадат след секс, при други дори се повишават. Категорични универсални заключения няма.
Маструбирайте си спокойно, ако чувствате нужда - това е изводът. :D

АВ

05.09.10
12:28

Моята семенна течност е 100% протеин, затова жените във фитнеса ме търсят за да пестят от добавки, пък освен това е и 100% натурална.

протейн са маса взима се един път и след само 3-4 месеца се вижда коренна разлика в теглото на жената  :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1