BCAA

KR

18.10.08
16:29

Колебая се между два вида.
ОN-BCAA 1000 или Dymatize-BCAA coplex 2200
На мен ми се струва,че dymatize са по добри,но искам и вашето мнение.

И между аминикиселините им:
on-2222 или dymatize-super amino 4800
пак клоня към dymatize

Темата беше редактирана от kriketa на 18.10.08 16:36.

18.10.08
17:17

Диматайз, естествено, оптимума в 1 доза имат 1000мг., а диматайз-а - 2200. Амините да са Оптимум-а, смятай 1 хап има 2222мг! Същата дилема имах наскоро и аз. Но си поръчах ВСАА на прах на primaforce и амините на оптимум.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.10.08 19:20.

KR

18.10.08
17:53

Ем виж,че от амините 1хап на диматайз има 4800мг.Гледах им състава на диматайз,иамт двойни на места тройни стойности от ON.Намерих някви още по изгодни AST-bcaa 4500

Мнението беше редактирано от kriketa на 18.10.08 18:20.

18.10.08
19:19

4 хапа диматайз са 4800мг., а на AST 4 хапа са 4500мг. ;)  Ето ти най-добрата оферта според мен  - http://www6.netrition.com/primaforce_bcaa_powder.html

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.10.08 19:20.

KR

18.10.08
20:07

мерси начи порачах си тия дет са на прах

СБ

18.10.08
20:13

казано от Стоянчо на 18.10.08, 19:19:

4 хапа диматайз са 4800мг., а на AST 4 хапа са 4500мг. ;)  Ето ти най-добрата оферта според мен  - http://www6.netrition.com/primaforce_bcaa_powder.html

само едно уточнение продуктите на primaFORCE и SCIVATION са налични и в БГ! Scivation-Xtend е може би мн добър избор в това отношение...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 20.10.08 03:00.

19.10.08
07:41

казано от Сила БГ на 18.10.08, 20:13:

само едно уточнение продуктите на primaFORCE и SCIVATION са налични и в БГ! Scivation-Xtend е може би мн добър избор в това отношение... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34139/

Не видях на сайта ви ВСАА-то на primaforce на времето. И така да е обаче, както и за X-tend-a важи правилото, че с 40% по-скъпи отколкото, ако се поръчат от нета ;)
silabg - X-tend (0,390kg) - 50лв;
netrition - X-tend (0,390kg) - 20$

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.10.08 08:03.

СБ

19.10.08
08:00

Стоянчо, не знам как си ги смятал, но 1 малък Xtend от netrition с доставка ти се връзва 35$, при нас е 50лв!!! Къде са тези 40%? ;-)

19.10.08
08:15

Добре, подновяваме задочния спор...въпреки, че е доста безсмислен и абсолютно НЕ е в полза на БГ вносителите. Мисля, че на повечето потребители, пазарували от интернет им е пределно ясно, че ако си закупят само 1 продукт, той им излиза даже по-скъпо, отколкото, ако отиде при нашите обирджии. Но, ако въпросният потребител закупи 3-4-5 продукта, нашите хора само могат да мълчат, защото пести ок.40%! Айде ето ти пример, за да не бъда голословен - послената ми поръчка:
1. 1 бр. BCAA на primaforce - 28,95$
2. 1.бр. Optimum Superior Amino 2222 (325tbl) - 20.99$
—-> Доставка - 31$.
Всичко общо - 81$ или 120 лв!!!!!!!!

Е, извинявай, ама при вас само амините 2222 струват 76лв! А в магазина на Оптимум май са даже 90лв.!!!

Също така, това, което сега съм поръчал е нещо минимално, просто не исках с предишната пратка да наблъсквам прекалено много, за да не стават фалове по митниците. В предишната имаше почти изцяло продукти на NOW, които ми излязоха с ок.100лв. по-евтино отколкото, ако ги бях купил от тук.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.10.08 08:17.

СБ

19.10.08
08:26

Еми не съм съгласен с теб Scivation - Xtend в netrition заедно с доставката ти идва на $35.76 и доставката ти за 1-2 седмици.
Като сметнеш по курса за деня $35.76 x 1.46 = 52.21 лева.

Цената на продукта в БГ е 50.00 лева за същия продукт!! silabg.com/bg/product/list/bid/93

РАВНОСМЕТКА:

silabg.com (Scivation - Xtend 50.00 лева) наличен всеки ден
netrition.com (Scivation - Xtend 52.21 лева) до 2 седмици доставка

В БГ цената на този продукт дорие по-добра от тази в netrition, нещо с което не мисля, че някой на пазара би могъл да се похвали...

Виж прикачения фаил ако... Не искам да влизам в безмислена полемика, но когато фактите говорят и ... по-натам го знаеш ...

19.10.08
08:34

Добре де, аз не мога да разбера, защо не ми четеш поста?!

казано от Стоянчо на 19.10.08, 08:15:

Мисля, че на повечето потребители, пазарували от интернет им е пределно ясно, че ако си закупят само 1 продукт, той им излиза даже по-скъпо, отколкото, ако отиде при нашите обирджии. Но, ако въпросният потребител закупи 3-4-5 продукта, нашите хора само могат да мълчат, защото пести ок.40%!

След като закупиш 2 продукта, оттам нататък стойността седи на 30$ за доставката. И ако купиш 5 продукта, излиза, че тези 30$ за доставката се разхвърлят върху 5-те поръани от теб продукта, т.е. всеки от тях се оскъпява с 6$. От тук излиза, че X-tend-a, закупоен с още няколко добавки ще излезе - 26$ с доставката или ок.37лв.! Няма човек, който да си купи от нета само 1 продукт.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.10.08 08:38.

СБ

19.10.08
08:37

Ние НЕ МОЖЕМ ДА ОТГОВАРЯМЕ ЗА ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ, ТЕ СИ ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!!!
Просто засегна въпроса за Scivation и Primaforce и доводите ти, че излизат скъпи в България са невярни!! Това важи за всички марки, представлявани от нас!!!
Айде добави 5-6 продукта като Оптимум аминките към Xtend и виж колко ще ти излезе доставката.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 19.10.08 11:23.

19.10.08
08:40

казано от Сила БГ на 19.10.08, 08:37:

Ние НЕ МОЖЕМ ДА ОТГОВАРЯМЕ ЗА ЦЕНИТЕ НА ДРУГИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ, ТЕ СИ ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!!!
Просто засегна въпроса за Scivation и Primaforce и доводите ти, че излизат скъпи в България са невярни!! Това важи за всички марки, представлявани от нас!!!
Айде добави 5-6 продукта като Оптимум аминките към Xtend и виж колко ще ти излезе доставката.
Търси алтернативни продукти на ОН в БГ щом са ти скъпи, вече има идентични продукти на много фирми на далеч по-изгодни цени

Нямате ВСАА на Primaforce, съответо не може да се коментира върху цената му. И не аз, а ти ги засегна съответните марки, бълвайки поредната реклама ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.10.08 08:41.

СБ

19.10.08
11:31

BCAA powder на Primaforce идва. И откога аргументирани факти с нагледни примери се считат за реклама?Първи ти спомена Xtend= Ти сам каза, че Xtend е по-скъп в БГ, ние ти показахме колко струва от netrition.com и ти пак отричаш?
Относно намаляване на цената при покупка на повече продукти, в СИЛАБГ също се дават добри отстъпки при покупка на няколко продукта.

19.10.08
12:48

Е, моля ти се, не ми вкарвай думи в устата (пръстите;)), защото за X-tend ти спомена пръв:

казано от Сила БГ на 18.10.08, 20:13:

Scivation-Xtend е може би мн добър избор в това отношение... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34139/

А не е ли реклама д аси пуснеш линкчето, достатъчно е да ги споменеш ;).

казано от Сила БГ на 19.10.08, 11:31:

BCAA powder на Primaforce идва.

И като дойде ще видим каква цена ще му лепнете. Бас държа, че няма да е под 50лв!

Спечели ме като клиент, кажи от колко лева започват намаленията, какви са тези намаления. Аз не искам някви готови “пакове” да ми се предлагат за някаква сума, а да знам , че намаления има и за 3 добавки по мой избор, БЕЗ да има условия подобни на “над 200лв 5% отстъпка”, с които 5% мога да си купяяя...ммм...дъвки.

А сега подобно на 1 друга тема, в която проведохме почти същия спор модераторите могат спокойно за я заключат.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.10.08 12:57.

19.10.08
13:50

Аминото на Pro Lab съм ползвал и съм доволен

Мнението беше редактирано от USANS на 19.10.08 14:03.

19.10.08
14:38

аз почнах да пия xtend-a, разтварям го в толкова вода, колкото пише (а и по-малко ако е става мн гадно), пия го по време на тренировка през цялото време и накрая като трябва да изпия протеина след трен съм толкова Пренаситен откъм течности, че ми се гади... а представям си какво ще е ако го пия 2х2 лъжички? Къде ще я събера тая течност?

СБ

19.10.08
16:09

казано от Стоянчо на 19.10.08, 12:48:

И като дойде ще видим каква цена ще му лепнете. Бас държа, че няма да е под 50лв!

Спечели ме като клиент, кажи от колко лева започват намаленията, какви са тези намаления. Аз не искам някви готови “пакове” да ми се предлагат за някаква сума, а да знам , че намаления има и за 3 добавки по мой избор, БЕЗ да има условия подобни на “над 200лв 5% отстъпка”, с които 5% мога да си купяяя...ммм...дъвки.

А сега подобно на 1 друга тема, в която проведохме почти същия спор модераторите могат спокойно за я заключат.

Стоянчо незнам дали си забелязъл, но както всяка една индустрия не предоставя на своите потребители всичко на 100% на ниска до приемлива цена. Освен може би тази на дъвките... просто репликирам и това е нещо, с което всеки може да се съгласи. И на мен ми се кара X6 без да плащам надценки, ДДС (айде тук има варианти), митнически такси и акцизи и ако може да продавача да даде някой лев, щеше да е супер ;)

Каква ще е цената на primaFORCE - BCAA, oткровенно не знам как ще стъпи на пазара, но имайки се предвид политиката ни, вярвай ми че ще е лидер по цена и качество-там съмнение няма!

Относно паковете и така наредените от нас такива, вярно че клиенти по калъп няма!!! - какъв е твоят пак от който би бил доволен?? Отстъпка от 5%??? Кои пакове са само с 5% отстъпка, защото аз мога да ти кажа кои са на -15%... 99% от паковете на сайта.

Дадох Scivation Xtend като пример, защото този продукт е най-близък до дискутираното, а и primaFORCE e дъщерна фирма на Scivation и това ми даде още повече основание да сравнявам двата продукта, най-вече Xtenda е печелил точно в тази категория на BCAA и глутаминовите продукти множество награди!

Казваш реклама съм правил... Въпросът ми е има ли смисъл да си правим реклама, предвид качеството на обслужване, продукти и ценова политика, които имаме... Не, реклама не ни е нужна... Виж уважение и признателност за това, което правим... Това е нещо на което всяка компания най-много се радва....

p.s. махам линка от темата към продукта... приемам критиката, като донякъде основателна...

19.10.08
17:16

Не ми се репликира изречение по изречение. Живял съм в чужбина и там повярвай ми нещата са доста по-добре от тук. Имах един магазин за хранителни добавки близо до нас, който бе един сред МНОГОТО, а това сещаш се означава доста по-голяма конкуренция отколкото в София, където има няма 10 магазина. Още с влизането си ме посрещнаха с възможност да ползвам отстъпка във всичките им магазини (така разбрах, че са верига), чрез издаването на нещао като членска карта. Условието да ми я издадат бе да си купя каквото и да било от магазина, ако щеш един кирлив протеинов бар. Това за тях е достатъчно за да ме спечелят като клиент, а моето изискване е задоволено. Получавам 10% отстъпка на закупен САМО 1 ПРОДУКТ, а колкото повече закупени продукти, сещай се - толкова по-голяма отстъпка. А тук трябва да изцедиш с неимоверни усилия нищожни намналения. Що се отнася до готовите пакове - защо са готови, защо вие сте ги комплектовали?! За да вървят много ясно. Дай свобода на клиента си сам да си направи конфигурацията и му направи отстъпка, не карай клиента ти да си проси, защото не е комфортно. Това не са нападки към СилаБг, а говоря en block. Айде пак един пример за да не съм голословен: помислих си да направя един “цикъл” с продукти на Чемпиън. Пресметнах, че ще закупя суплементи на стойност ок.450лв. В магазинчето им на В.Левски продавачът ми каза да говоря с някой “по-висш” и ми даде телефон. Е да не ти разправям за какво пазарене става въпрос за да изкопча 10% отстъпка. Човекът сигурно иска да му платя, че и бакшиш да му дам... Естествено продължих си по старому - Netrition.com + протеин от Бг.
Относно рекламата - как пък ще да не е реклама. Това е форум, а НЕ запазена територия на търгосвки представители. Имате си раздел за това, останалото е чиста реклама! Имаше подобна тема за вмешателството на търговките представители.
И друг път съм го казвал, е ще се повторя - имам пари, незнаете как да ми ги вземете! Надали ти пука за това, че конкретно аз съм потенциален твой клиент. Нали се сещаш обаче, че един доволен клиент води върволица от клиенти.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.10.08 14:54.

19.10.08
17:56

Не виждам особен смисъл от поредната такава тема... всеки си дърпа паницата към него... и само стават дразги между потребителите. Живеем в свободна страна - всеки сам си решава кое от къде да пазарува... поне до момента в който на пазара останат само официалните вносители...

FZ

20.10.08
08:26

казано от kriketa на 18.10.08, 16:29:

Колебая се между два вида.
ОN-BCAA 1000 или Dymatize-BCAA coplex 2200
На мен ми се струва,че dymatize са по добри,но искам и вашето мнение.

И между аминикиселините им:
on-2222 или dymatize-super amino 4800
пак клоня към dymatize

Амините ти препоръчвам 2222 ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1