Фитнес център "Верджини" София ?

WA

16.10.08
17:06

Моля ако някой тренира там да каже отзивите си. Влязох в сайта им и ми се стори доста приемлива цената а и ми е сравнително близко. Ако някой го е посещавал ако може да каже и горе долу в кои часове не е много натоварено. Защото не ми изглежда много голяма зала, а чух че е доста популярна напоследък.

Темата беше редактирана от wabbitt на 16.10.08 17:08.

HE

17.10.08
07:39

Ами аз тренирам там към момента.
Между 12 и 17 часа е най-спокойно - след 17 вече е лудница.
Действително залата не е голяма, но става.

WA

19.10.08
16:05

А преди 12 също ли има много хора ?

19.10.08
18:24

фитнеса и на мен мн ми хареса и се оказа 4е бил близо до училището ми а инструкторите постоянно ли са в залата наблудават ли постоянно хората ? понеже доста имам да уча и така .. :) цените са добри  също :) а wabbitt може ли да си кажеш скаипа да ми изясниш някои неща за фитнеса

HE

20.10.08
14:49

Преди 12 не съм ходил.
Обикновенно като съм по-натоварен в работата ходя през обедната почивка, а иначе вечер след работа.

stefanak Инструкторите са отзивчиви с тях няма проблем въпреки че не ми се налага да ги ползвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1