ZMA Tribulus [Pro Nutrition]

11.10.08
12:42

Купих си днес ето този продукт:

http://kupchiinica.com/images/upload/lrg1201117849.jpg

Целта ми е да ми даде издръжливост, че основния ми проблем винаги е бил бързото уморяване в залата.
Правя само по 1 мускулна група на тренировка и така...
Взех си и задължителния суроватъчен протеин и комбинацията ще е от тези 2 неща - протеин + ZMA Tribulus.

1 капсула съдържа 500 мг Трибулус и 400 мг ZMA.
Капсулите са големи и препоръчвания дневен прием е само по 1 капсула вечер преди лягане.
Искам да знам дали някой е пробвал този продукт и какви са му впечатленията.

Темата беше редактирана от MacTukaTa на 11.10.08 16:59.

20.10.08
07:51

Взимал съм ЗМА-то с Трибулус, но в отделни таблетки и ефекта е супер, тъй като цинка също качва тестостерона като трибулуса. Качих чиста ММ около 4 кг. и за енергия е супер

23.10.08
07:03

Тия са некви Румънски. Пил съм ги и единственото нещо което забелязах, че час преди лягане ако изпия 4, се наспивам много бързо. Следващият път когато си взема ZMA за да се наспивам, ще си взема нещо от някоя по-реномирана марка. Тия имаха некъв супер странен мирис и цвят.

ИВ

23.10.08
07:41

Ти какво искаш? Да ухаят на женско дупе ли? ...

23.10.08
12:13

Ми миришеха ми на неква шарена сол пък и на вид не се различаваха много. :D. Знаеш ли ги тия румънци може да ти слагат мерудия в капсулите и да ти викат че е ZMA :D

26.10.08
11:24

Препоръчвания прием е по 1 таблетка на ден, вечер преди лягане. Аз така си ги пия, нямам нужда от дигане на тестостерона, просто ги пробвам за енергия. И приети със протеин, мисля че се чувствам по-работоспособен. Незнам, то в крайна сметка всичко с тея добавки е на психологическа основа.

Румънците препоръчват 1 до 3 таблетки дневно, но на българският етикет пише само по 1 и засега на мене тая 1 ми се струва нормална, а и нямам пари за добавки, така че искам да изкарам по-дългичко с тях.

Мнението беше редактирано от MacTukaTa на 26.10.08 11:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1