19.10.08
16:34
Здравейте.Пускам тази тема,защото честно казано не намерих много за Арнолд в сайта,а и в нета.Направих темата,за да пуска всеки по нещо интересно ,което знае и е намерил за най-великия културист(поне за мен ,но съм сигурен и за почти всички).Поствайте неща относно него като филми(линкове или само имена),негови мисли и всичко друго за него и ги коментирайте.Ето и аз пиша някой неща:
Аролд Шварценегер влиза в книгата “Рекордите на гинес”, “възможно най-перфектно развиващият се човек в световната история”.
Ето и някой,негови мисли,които можах да събера от сигнатурите на някой потребители:
“Тренировката без приема на ПРАВИЛНА храна е като орането на поле без в него да се сее - от това няма да израсне нищо” - Арнолд Шварценегер
“Правете толкова повторения,кокото можете...плюс още 2”
П.С.Не вчитайте ликовете за реклама
Темата беше редактирана от az100yan на 19.10.08 16:37.
Аз имам една книжка, в която има различни мисли на Арнолд, но тая най ми харесва:
“Не оставяйте културизма да ви направи нещастен”
20.10.08
10:23
казано от BOR на 19.10.08, 17:17:
Аз имам една книжка, в която има различни мисли на Арнолд, но тая най ми харесва:
“Не оставяйте културизма да ви направи нещастен”
я кажи и още няколко де.
Как се казва книжката и мога ли да си я закупя от някъде?
Мнението беше редактирано от az100yan на 20.10.08 10:23.
20.10.08
11:11
Сега не се сещам за определена реплика,но се сещам за нещо което бях чел в биографията му в едно списание.Той казва,че когато е тренирал още в австрия през събота и неделя залата била затворена зардаи футболни мачове и тогава той и другите трениращи не издържали и счупили прозорците(било е мазе) и тренирали.:)Сега ще разпечатвам биогрфията му(първо ще я прочета разбирасе) ,защото ми трябва като текст на английски и също ще пиша доклад за него и ако попадна на нещо по-интересно ще споделя.
20.10.08
11:33
абе Арнолд си е Арнолд-опасен е!
да,666_Deni_666,сподели.Абе поствайте всякакви интересни неща за него-филми,клипчета,мисли,инфо-всичко!
Мнението беше редактирано от az100yan на 20.10.08 14:03.
20.10.08
14:04
леле,изненадан съм,че никой нищо не е писал вече. :bug:
Мнението беше редактирано от az100yan на 20.10.08 14:04.
казано от az100yan на 20.10.08, 14:04:
леле,изненадан съм,че никой нищо не е писал вече. :bug:
аууу какъв си спамер.спокоино бе.