20.10.08
12:10
Здравейте.Сега като почна вече да идва зимата и идва и зимнината.баба ми прави такива неща.Та въпроса ми е за лютеницата-може ли да си ям от нея(според мен е полезна,защото тази в магазина е само нишесте,а тази си е с домати,чушки и малко сол).
Полезна ли е и т.н.Пишете
Незнам дали знаеш,но в домашната лютеница се слага и доста захар,а след продължителната термична обработка едва ли е останало нещо полезно...Според мен няма нищо вредно да хапваш стига да не е по буркан на ден :),ако ядеш извара да речем можеш да си я овкусяваш с лютеница,аз така правя :).
20.10.08
12:53
#2
казано от KrayZie на 20.10.08, 12:40:
Незнам дали знаеш,но в домашната лютеница се слага и доста захар,а след продължителната термична обработка едва ли е останало нещо полезно...Според мен няма нищо вредно да хапваш стига да не е по буркан на ден :),ако ядеш извара да речем можеш да си я овкусяваш с лютеница,аз така правя :).
о тенкс много-добър съвет :)
казано от KrayZie на 20.10.08, 12:40:
Незнам дали знаеш,но в домашната лютеница се слага и доста захар,а след продължителната термична обработка едва ли е останало нещо полезно...Според мен няма нищо вредно да хапваш стига да не е по буркан на ден :),ако ядеш извара да речем можеш да си я овкусяваш с лютеница,аз така правя :).
KrayZie, зависи от рецептата. Аз никога не слагам захар. :)
21.10.08
09:58
#4
казано от Boby_ на 20.10.08, 13:09:
казано от KrayZie на 20.10.08, 12:40:
Незнам дали знаеш,но в домашната лютеница се слага и доста захар,а след продължителната термична обработка едва ли е останало нещо полезно...Според мен няма нищо вредно да хапваш стига да не е по буркан на ден :),ако ядеш извара да речем можеш да си я овкусяваш с лютеница,аз така правя :).
KrayZie, зависи от рецептата. Аз никога не слагам захар. :)
И аз трябва да разбера дали баба ми слага захар,дано да не слага.
22.10.08
14:14
#5
казано от az100yan на 21.10.08, 09:58:
казано от Boby_ на 20.10.08, 13:09:
казано от KrayZie на 20.10.08, 12:40:
Незнам дали знаеш,но в домашната лютеница се слага и доста захар,а след продължителната термична обработка едва ли е останало нещо полезно...Според мен няма нищо вредно да хапваш стига да не е по буркан на ден :),ако ядеш извара да речем можеш да си я овкусяваш с лютеница,аз така правя :).
KrayZie, зависи от рецептата. Аз никога не слагам захар. :)
И аз трябва да разбера дали баба ми слага захар,дано да не слага.
Много се вманиачавате , яж си лютеницата спокойно е разбира се не по един буркан ден както каза колегата по-горе .