Зареждаща фаза с креатин

20.10.08
15:18

преди по-малко от месец почнах да пия креатин по 20гр. на ден за 7 дена и след това спрях, после след 3 седмици забелязах че съм качил 6 килограма. освен креатина съм ял много сериозно, така че килограмите не са само вода. чудното е, че сега след 4-тата седмица дори продължавам да качвам а не съм приемал креатин след зареждащата фаза. до колко дена след спиране на креатина се задържа водата? може ли да съм я задържал за толкова дълго? също така мисля си, понеже мене проблема ми е масата и ходя на фитнес за маса, ако почна да правя зареждаща фаза с креатин, след това почивка, след това пак зареждаща фаза и така на татък дали няма да има повече ефект за качването ми на маса?

NE

20.10.08
17:12

Еми хората са си казали как се приема - 5 дена по 20 грама и след това 20-25 дена по 5 грама.Явно ти се е отразил добре,щом си качил толкова много,но си го приемай както пише на опаковката.

20.10.08
17:48

и все пак, други мнения има ли?

20.10.08
18:30

Пии го както пи6е. и това за няколко седмици да ка4и6 6 килограма...ако става6е така културист 6те6е да се става за 3 ммесеца горе доло...явно креатина е монихидрат и ти задржа вода.Тези 6 кг са вода не са 4ист мускул.Ина4е след зарежда6тата фаза го пии както пи6е то нали затова прави6 зарежда6та,да се подготви6 за после. ;) :)

20.10.08
19:14

е не лъжа бе, за 3 седмици 6 килограма. аз това питам може ли креатина да е задържал вода толкова дълго време - 4 седмици, след като съм го спрял?

ами 6 кг-ма са малко множко за да е само мускул,но ако стажът ти е под 6 месеца и особенно със креатин може да забележиш доста бърз напредък (от личен опит)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1