Протеин Hi Fit Special by Nutrim

19.10.08
15:58

Така здравейте приятели искам да ви запитам нещо....пия този протеин вече 3ти ден пил съм и преди от него като ходих на фитнес 1 година почти без прекъсване  и сега след дълго прекъсване почнах тренировки и пак почнах да го пия но проблема е че не си спомням точно колко взимах от него на ден а в него пише да се приемат по четери и половина супени лъжици  на ден за хора от 75 до 85 кг но аз съм към 87 -88 и поемам по 6 лъжици на ден това проблем ли е според вас или не е проблем ....на опаковката пише ” Да не се привешава дневната доза!” но аз съм цели 2 3 кила над 85 кг....та кажете ми нормално ли е или не .......междодругото пуснах тук темата защото все пак е протеин за покачване на мускулната маса ако съм сгрешил раздела моля да ме извините :)

19.10.08
16:05

Спокойно и целия да го изпиеш на веднъж нищо няма да стане...пий си по 6 лъжици.

19.10.08
17:03

А според теб има ли ефект този протеин смисъл преди като го взимах имаше доста добър ефект ....но искам да знам и твоето мнение

19.10.08
17:37

Аз не бих пил протеин на Нутрим, но щом ти си регистрирал “доста добър ефект” защо да не го пиеш.

19.10.08
17:50

А защо не би пил на Нутрим смисъл обясни малко подробно не са добри ли какво ? ;)

19.10.08
18:01

Защото преди известно време бяха правени тестове в лаборатории на техни продукти и на резултати се видя че съдържанието на продукта не отговаря на етикета и то с огромни разлики - в САЩ такива компании се наричат SHADY (сенчести) и се избягват и оплюват както от потребители така и от конкурентни фими и медии. Недопустимо е да се злоупотребява с доверието на потребителите - това подронва както авторитета на самата фирма така и цялата индустрия. Ти би ли се доверил на продавач в магазина който му казваш 1 кило месо, а той ти слага 500 грама и ти казва че са кило? И го прави многократно?

19.10.08
18:08

Ехее я ми предложете някой такъв протеин тогава за покачване на мускулната маса хубав аз бях почнал да пия суроватка ама като бях свикнал на тоз как да приема другия понеже тоз като го разбия става на каша и е доста приятно докато суроватката е доста гадно и е воднисто......та няма значение предложете ми някой хубав протеин :)

19.10.08
18:31

Избери си някой добър протеин на американска марка и няма да сгрешиш. Важното е продукта да е от компания с добро реноме която е лидер при протеиновите пудри - Syntrax, Optimum, Universal, NOW… компании много :)

19.10.08
19:22

А иначе вреден ли е на Нутрим протеина защото както казах аз видях ефект при това което приемах преди 4 5 месеца :) но ако наистина това което съм видял при тоз протеин ме зарадва много представям си какво ще е ако почна да взимам американски както казваш сигурно разликата ще е голяма

19.10.08
19:30

Имало е разни слухове за странични ефекти, но лично аз не знам някой конкретно да е имал здравословни проблеми с техен продукт. Но самата липса на контрол оставя вратичка за такива проблеми... Аз даже не говоря за разлика в ефекта - самият факт, че на кутията пише едно а вътре е друго ми е достатъчен да си правя изводи... а вече всеки сам си решава...

20.10.08
12:05

Консултирах се с фитнес инструктор и той ми каза че когато от едно нещо видя задоволителен ефект да продължавам да го употребявам или изпълнявам :)

HE

20.10.08
15:03

То в началото можеш да видиш от всичко ефект  ;-)
Калоян ти обясни по много добър начин за какво става въпрос.
Мисля, че и ценовата разлика м/у този продукт и Щатски еквивалент е минимална, но всеки си решава за себе си.

20.10.08
15:12

казано от Иван на 20.10.08, 12:05:

Консултирах се с фитнес инструктор и той ми каза че когато от едно нещо видя задоволителен ефект да продължавам да го употребявам или изпълнявам :)

А спомена ли фирмата Нутрим на фитнес инструктора си?

20.10.08
17:45

Дано не засегна някой, като знам какви келеши стават фитнес инструктори и как половината не правят разлика между протеин и аминокиселини...
Но ти след като си имаш фитнес инструктор защо се допитваш до нашето мнение след като очевидно си решил да следваш съветите на инструктора?

Принципно когато едно нещо работи не е хубаво да се променя, но все пак е удачно човек да си зададе въпросите: Дали нещата не може да са и по-добре? Дали това е най-изгодната оферта в ценово отношение?

20.10.08
18:15

Ей не съм казал че ще следвам това което инструктора ми е казал просто говорих с него и той ми каза това, значи гледах един протеин на PEAK казва се  Protein 85 какво ще кажете за него  ако ми кажете че е добър веднага ще мина на него смисъл той сигурно ще е много по добър от този на Nutrim но все пак искам и с вас да се посъветвам, и още нещо да ви попитам сега след като си изпия този протеин имам останъл от суроватката която пих преди месец лошо ли е ако го изпия и след това да мисля за този или някой друг на PEAK

Мнението беше редактирано от Иван на 20.10.08 18:17.

20.10.08
18:53

Изпии всичко което имаш и след това си вземи нормален суроватъчен протеин на свестна американска компания.

20.10.08
19:10

Добре и  кой протеин ще ме посъветваш да пия ? За да го разглеждам в периода докато пия останалите и да науча малко повече за него

20.10.08
19:51

Syntrax-Nectar,Optimum-GS, Champion, Now, ASN-American Whey, Scivation, Dymatize-Elite Whey…

20.10.08
19:59

незнам за подателя на темата дали е разбрал но на мене много ми помогнахте мерси Калоян Георгеив и Стоянчо !

посепис. извинявам се за офтопика :Х

20.10.08
20:42

Да разбрах всичко и аз им благодаря че ми помагат ;) мерси пичове

30.05.10
20:28

казано от kao на 19.10.08, 18:01:

Защото преди известно време бяха правени тестове в лаборатории на техни продукти и на резултати се видя че съдържанието на продукта не отговаря на етикета и то с огромни разлики - в САЩ такива компании се наричат SHADY (сенчести) и се избягват и оплюват както от потребители така и от конкурентни фими и медии. Недопустимо е да се злоупотребява с доверието на потребителите - това подронва както авторитета на самата фирма така и цялата индустрия. Ти би ли се доверил на продавач в магазина който му казваш 1 кило месо, а той ти слага 500 грама и ти казва че са кило? И го прави многократно?

Темата е от доста време.... Но искам да попитам още ли продуктите на Nutrim не отговарят на това което пише на етикета?
Някой има ли инфо дали още  злоупотребяват и лъжат !?

31.05.10
14:15

Някой  знае ли нещо?

HE

31.05.10
17:52

Гоше няма как някой да знае нещо - просто хората тук са наясно и ги избягват. Никой няма да седне да им следи всяка партида дали има разминавания или тоя път са отцелили смеската. Правихме две изследвания едното беше във Варна /ако не се лъжа/, а другото в София и двете бяха независими едно от друго и в разстояние на около 2 месеца. Резултата и на двете беше с приблизителни стойности.
Ако решиш да споделиш към кой техен продукт си се насочил - момчетата от форума биха те насочили към нещо на приблизителна цена, но произведено извън България.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1