22.10.08
17:31
Здравейте от доста време чета форума за 1ви път пиша . . . На 18 години съм и ходя на фитнес от 1 година като бях на привили и отливи от много добро(относително) тяло до сегашния ми вариант с доста излишни килограми и почти пълна загуба на форма . Затова и ще пиша дневника като се опитам да покажа моя начин на тренировка и се надявам някой да ме поправи ако греша . Тренирам отново от 1 месец като извъртях няколко комбинаций от тренировки ,но се спрях на тренировка 2 дни тренирам 2 почивам . . .
1вия ден гръб ,2ри гърди, 5ти ръце,6ти крака,рамо и трапец и после отначало . Тя май най-добре ми действа.Сега си взех DHEA и ги пия ще видим как ще подействат . След месец или 2 когато вляза горе-долу в форма мисля да си взема Animal Pack на Юнивърсал .Отностно размерите ми висок съм 180 тежа 86 кг, 19% телесна мазнина другите ми мерки ще ги измеря утре и ще ги напиша. Относно тренировката ми днес 22.10 направих 2рата ми тренировка и ще почивам 2 дни .
Вчера тренирах гръб ,но нямах много сила упражненията бяха следните :
Скрипец с широк хват 4х10 повторения
гребане с щанга 4х 10
гребане с дъмбел 3х 10
придърпване на хоризонтален скрипец 3х10
Мечка с щанга но там само 1 серия и се отказах
Днеска гърди
лежанка(Смит машина е в фитнеса дето тренирам) 4х10
тласкане с дъмбели от обратен наклон 3х10
лежанка от наклон 3х10
флайс 3х10
кросоувър 3х10 ,но с по-малко тежест нямах сили
Ми това е започвам да пиша вече редовно .Не споменавам храненето защото то все още ми е проблем и не съм измислил каква диета да почна точно ако някой има идея да пише :)
П.С.: Сутрин ходя на даскало и немога да закусвам после ям боклуци и мисля да мина само на кисело мляко Активия примерно с някакви ядки
Темата беше редактирана от vLadI на 22.10.08 17:36.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33848/
Няма файда от ДХЕА-та за теб.Активия не е добре-замни го с някое нормално кисело мляко.
Здравейте отново последните 2 дни имах работа и не съм писал та сега ще наваксам значи в събота тренирах ръце със среден успех за трицепс тренировката ми беше на скрипеца , бутане с тесен хват и френско от седеж с щанга (нз дали така се казва) . Усещах си трицепса супер . . .Проблема дойде обаче от бицепса . . . Там правих сгъване с щанга от прав и редувано с дъмбели защото някаде бях чел ,че небива да се претоварва ,а моя бицепс не върви и мислех ,че е от това ,но честно казано не усещам да има ефект от тренировката иначе забавих малко и темпото по-бавно правя упражненията ,което ми се струва удачно ,но май ще мина на предишния вариант с 3 упражнения . Забравих да кажа ,че всичките упражнения са 3 серий по около 10 повторения.
В неделя тренирах крака ,рамо и трапец . . . краката са ми пълна трагедия . . .Направих клекове с щанга 3х10
и обиколих и другите уреди за крака общо взето немога да ги тренирам и никога не съм могъл . .
За рамо 3х10 раменни преси с дъмбели
задно рамо с дъмбели 3х10
Вертолет 3х8
и разтваряне на дъмбели в страни