22.10.08
18:13
Мойта програма е малко странна, и искам да попитам дали може да се приемекато НВД , и горе долу здравословна.
Някои от тези хранения неща вече ги правя, други планирам тези дени да започна.
7.30 - Овесени ядки с мляко и едно яйце
10.30 - 2 филийки хляб - Бонус с шунка
12.00 - 1-2 банана, и/или Активиа Фибри
15-19 тренировки по футбол и волейбол (съдържат доста тичане и силови упражнения, като набирания и лицеви упори)
20.00 - основно ядене за деня - пилешко месо (в формата на бутче, шишче или пържола) малко ориз, салата от домати краставици лук чушка и сирене
21.30 - слънчогледови семки
23.00 1-2 ябълки
0.30 - 30 мин активна тренировка от коремни преси, лицеви упори и други упражнения.
1.00 - Спане
Това е когато имам тренировки по волейбол и футбол.
А когато нямам изглежда така:
7.30 - Овесени ядки с мляко и едно яйце
10.30 - 2 филийки хляб - Бонус с шунка
12.00 - 1-2 банана, и/или Активиа Фибри
16.00 - основно ядене за деня - пилешко месо (в формата на бутче, шишче или пържола) малко ориз, салата от домати краставици лук чушка и сирене
16.30 - 19.00 - спане
20.00 - Омлет от 2 яйца и пак салата
21.30 - слънчогледови семки
23.00 1-2 ябълки
0.30 - 30 мин активна тренировка от коремни преси, лицеви упори и други упражнения.
1.00 - Спане
Може да ви се струва малко странна програмата, но дните са ми много гадно разположени и нямам време да си вместя всичко както му трябва. И да искам не мога да променя времената на храненията, но мога да сменя какви храни ям.
Интересува ме дали с такава програма, горе долу ще успея да сваля некви кила. На фитнес ходя когато имам време ( много рядко) веднъж в седмица просто нямам време за повече.
22.10.08
19:45
Като цяло НЕ може да се приеме за НВД. Плодове късно вечер, плодове с висок ГИ сутрин, + това тази активия, хляб ... Но не виждам защо ти е НВД след като имаш толкова “спортно-натоварена” програма.
22.10.08
19:47
можеш ли да предложиш нещо по-добро ? и какво с какво трябва да заместя ? Благодаря за помощта.
Мнението беше редактирано от Sportingbet на 22.10.08 19:54.
23.10.08
07:19
Пич, почети малко и ще оправиш хран. режима. Като за начало моят съвет е да правиш поне 3 основни ядения с около 150 гр месце. Това добре... Закуската също ти е много “постничка”, вземи хапни поне 3 яйчица. Бе като цяло трябва да го смениш изоснови.
Това, което ме притеснява е режимът, та ти спиш макс. 6-6:30 часа, това е твърде малко за обикновен човек, а камо ли за активно спортуващ. Увеличи си часовете за спане поне на 7:30-8… Поне. Предполагам оттам ти се губи апетита. Освен това недей да тренираш толкова късно. Поне час, час и половина оставяй от тренировката до съня.