Препоръчайте ми добавки за маса

NI

14.01.05
16:43

Темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31309#31309

Значи висок съм 187см,тежа 60кг и трудно качвам килограми. кажете ми какви хранителни добавки да взимам за да мога да кача мускулна маса. Става въпрос за натурални добавки (креатин, протеин..), само не и стероиди. И ми кажете дозировката, имайте предвид , че искам да качвам бързо, за около 3 месеца.

Променено заглавие!
Прочети правилата!
vanisher

бате кажи на колко си години и тогава ще ти кажа,ако си малък на години,ще те разочаровам

NI

14.01.05
17:03

Ми бате на 15 години самлПредложи нещо сега
според теб ако съм висок 187см да не съм малък:}

14.01.05
21:24

Много си висок бе! Ами гейнер ще препоръчаме, и диета. Няма да я пиша, но виж във сайта диетата с какво да е!

NI

15.01.05
09:07

а не можеш ли да ми препоръчаш някакъв КРЕАТИН,мисля че с него ще качвам по-бързо от гейнъра.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1