23.10.08
09:30
Предложете ми някакъв протеин за качване на маса.
Ако не ви се пише, дайте някакви линкове да си чета.
Мерси много! :)
Качестве нзападен протеин е около 60-70 лв/кг.Ето няколко предложения:Syntrax Nectar,Syntha 6 BSN,No Foods Whey Protein,ASN,Scivation,Dymatize,Optimum Nutrition.
23.10.08
12:32
казано от Termentroller на 23.10.08, 09:30:
Предложете ми някакъв протеин за качване на маса.
Ако не ви се пише, дайте някакви линкове да си чета.
Мерси много! :)
Тук има изобилие от фирми и протеини и информация за тях ;-)
www.bodybuilding.com
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 23.10.08 12:34.
Еxplode Whey Protein добър ли е?
В у-ще не мога да се храня много и затова качвам по-трудно... ;/
Мнението беше редактирано от Avalanche на 24.10.08 15:25.
Не, не е добър. Най-добрия или един от най-добрите на вкус и профил е Нектар на Синтракс.
25.10.08
09:00
Това също е доста добър протеин
http://www.scivation.com/whey.htm
Са пичове ми кажете, как да го употребявам, като ходя през ден на тренировка и в даскало също да го пия... :)
25.10.08
11:37
Протеина не прави чудеса.Храни се правилно.Поемай достатъчно белтъчини от храната (2,2 - 3 гр. на 1 кг. телелесна маса),а протеина го приемай веднага след тренировка(2 мерителни лъжици).А пък ако искаш да си хъбиш протеина го пий сутрин,веднага след ставане,заедно с някакъв бърз въглехидрат. ;)
Е да бе, аз ще си ям пак, само в даскало не мога мн да ям... Та да ми кажете кога да го употребявам, ама да не го пия за щяло и нещяло. :) Примерно на даскало, като съм, преди тренировка и след тренировка. :) Тренировките са ми вечерно време, та значи когато не съм на фитнес ще го пия 2 пъти, а когато съм - 3 пъти се връзват. :)
25.10.08
13:10
казано от Termentroller на 25.10.08, 12:17:
Е да бе, аз ще си ям пак, само в даскало не мога мн да ям...
Здравословна храна в училище
6-7 часа на ден да не ядеш много или изобщо да не ядеш не е си работа, дори и да използваш най-качествените добавки.
1 кило кутия протеин ще ми стигне ли за месец и ако да, как да го употребявам? Защото за 3 употреби(2 дена) съм използвал 100 грама.
Мнението беше редактирано от Avalanche на 26.10.08 17:30.