24.10.08
15:48
взимането на аспирин за да се премахне мускулната треска дали е вредно за спорта. В смисъл един познат разправя, че аспирина “убивал” ефекта от фитнеса. Вие как мислите????
24.10.08
16:29
Ако си начинаещ може да си го позволиш първите 3/4 седмици докато ти свикне тялото с килограмите ама се и храни добре след трен и моа по 1 аспирин Ц
24.10.08
17:01
Тва че убивал ефекта от фитнеса са пълни глупости.Ефект си има,само по-малко ще те боли на другия ден.
Аз дори обичам мускулната треска,защото е признак че съм се натоварил яко(освен тази на краката нея не я обичам щото после ходя много смешно).Той един приятел ме базикаше “то ако нямаш мускулна треска,все едно не си ходил на зала” може тва да е имал предвид и да те е базикнал нещо
и аз обичам мускулната треска и не ми пречи особено но все пак ми беше интересно дали има нещо вярно в това :)
не е лошо по един Аспирин преди тренировка, малко да те загрее(особено при по-ниски температури), когато малко по-трудно се загрява преди тренировка...аз лично взимам по един преди да влеза в залата и особено прди кардио-то. Важното е да НЕ е на гладно-дразни лигавицата на стомаха...
24.10.08
17:44
казано от festo на 24.10.08, 15:48:
взимането на аспирин за да се премахне мускулната треска дали е вредно за спорта. В смисъл един познат разправя, че аспирина “убивал” ефекта от фитнеса. Вие как мислите????
По никакъв начин, що се отнася до фитнеса и силовата тренировка аспиринът е даже препоръчителен.
Вредният му ефект е в съсем други аспекти.
Поздрави!
10.11.08
09:07
казано от festo на 24.10.08, 15:48:
1. Такова нещо кто убиване ефекта от фитнеса... само бездействието и някоя болест може д аго направи! За второто не зависи от теб!
2. Аспирин срещу муслулната треска - да, върши работа, но погледни мои коментари за мускулната треска и след като си обясниш какво точно представлява, сам ще прецениш дали е нужно да го приемаш. Няма да ти навреди. Ще ускори отминаването й!
Успех!