23.10.08
18:08
За мен - 17г.,1.86см, 75 кг, доста чист, стаж - близо година и половина.
Снабдил съм се със много суроватъчен протеин, НОКС голям, Селмас голям и аминокиселини(Uni-Liver Universal, да, не са най-хубавите, но ги взех без пари, за това ще си ги изпия :) ). Нищо няма да се пести, а от суроватката ще купувам още, то се знае..
Нещо друго което би ми помогнало да добавя? Отворен съм към всичко, освен глутамин - целия ставам в пъпки от него.. Нещо друго?
Азбих добавил Нитрикс пак на БСН(да стане целия стак) и едни корави витамини.Друго не се сещам.Поздрави!
24.10.08
07:23
Селмаса е след тренировка, не мисля че е удачно да взимам и глюкоза, пък и вкуса й е меко казано ужасен.. :)
24.10.08
07:38
Дръж нещата прости, не се заривай с добавки. Така изглежда достатъчно добре цялата схема. Остава само интензивност в залата и храна на масата.
24.10.08
18:00
В процес на изготвяне на диета съм.. нещо като сутрин суроватка, по-късно мюсли, след това 3-4 варени яйца, по време на училище варен ориз, малко по-късно пилешка пържола + по някое време суроватка, преди тренировка НОКС, след нея Селмас, вечерта нещо със месо, преди лягане нещо от сорта на мляко и яйца.. Сутрин някъде Селмас за да има 7 часа разлика.. ще го мисля допълнително. Мерси все пак за отговорите.
Мнението беше редактирано от death на 24.10.08 18:06.
24.10.08
18:26
казано от death на 24.10.08, 18:00:
В процес на изготвяне на диета съм.. нещо като сутрин суроватка, по-късно мюсли, след това 3-4 варени яйца, по време на училище варен ориз, малко по-късно пилешка пържола + по някое време суроватка, преди тренировка НОКС, след нея Селмас, вечерта нещо със месо, преди лягане нещо от сорта на мляко и яйца.. Сутрин някъде Селмас за да има 7 часа разлика.. ще го мисля допълнително. Мерси все пак за отговорите.
Не виждам есенциални мазнини и зеленчуци. Направи си три основни хранения с месо.
25.10.08
10:23
Тия “нещо от сорта...нещо като” не ми харесват.Трабва по-сериозно.Както каза колегата по горе поне три хранения с месо по 150гр примерно.Аз бих добавил още 2х150 извара.До тук 5,яйцата 6 и 2-3 дозички протеин и си готов.И като си изпиеш аминките трябва да покриеш нувдите от белтъчини.За преди лягане най-добре да е месо и още по-добре ако е телешко.Наблягай на въглехидратите-минимум 4гр/кг.!-2 салатки със зехтин за влакна и мазнини.Хубаво е да си определиш точни часове кога какво ще ядеш/пиеш за да има ред,а като има ред всичко е по-лесно.Също незабравяй да сметнеш и калорийте.+500 минимум.