11.01.05
22:27
Модернирана от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=30793#30793
Аз сам на 17г. след една седмица ще наварша 18г. и тренирам от 3 месеца и една седмица,аз сам 67кг. и програмата ми е:
първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден - рамо, крака, корем
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Добра ли ми е програмата ?
Това е програмата в саита цитирам:Тридневен сплит за покачване на маса (за начинаещи)
Краката са ми добре развити но имам мазнини не много големи в бедрата и задната част на бедрата а от краста на горе сам слаб тoест личат ми се мусколите но спрямо краката са малки.
Нямам време за режим на хранене и затова искам да ми предложите xранителни добавки и вазможно от наи евтината фирма и да имат ефект !!!?
първо искам да кажа че според мен колкото и добавки да пиеш ако не обръщаш поне малко внимание на храненето си нищо няма да постигнеш.но това си е мое мнение.за въпроса : аз взимам добавки на Nutrim,защото са най-евтини.Някой може да каже че не струват,но аз си залагам на българското :D . за програмата : моята програма също я взех от сайта , но я попромених според индивидуалните си възможности.според мен програмата е добра и универсална.