Креатин + болкоуспокояващо - съвместимост?

24.10.08
16:13

Здравейте,вече около 2-3 месеца приемам всеки ден по 1-2 аулина на прах,които действат болкоуспокояващо. Приемам ги поради проблеми със зъбите,които все още разрешавам. Аулина оказва най-силно отрицателно въздействие върху бъбреците. Доколкото знам същото важи и за креатина. От понеделник мисля да започвам прием на креатин етил естер + протеин + аминокиселини. Моля,компетентните да се изкажат дали ще имам проблеми с някой органи - свръхнатоварването им от присъствието на болкоуспокояващо. Иначе само да вметна,че аулина е Нимезулид.

24.10.08
19:20

Според мен е доста кофти тактиа - препарат влияеш на невната система + силови тренировки... По- добре изчакай, щангите няма да увяхнат, за разлика от бъбреците ти.

26.10.08
20:29

Ъъъъ,не знам за бъбреците.Обаче внимавай с хепатотоксичните ефекти на комбинацията аулин+други вещества.Тоест токсичността за черния дроб. Трябва да избягваш едновременно вземане на аулин с някои антибиотици.Например амоксицилин и клавулонова киселина.Засилва се значително хепатотоксичният ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1