Аминокиселини и протеин! Благодаря предварително.

26.10.08
16:29

Мисля да комбинирам аминокисилини с протеин  това са продуктите...Дайте мнение...За самите продукти и как да ги комбинирам

Това е протеина не съм го пробвал и незнам коментари...Дайте
silabg.com/bg/product/detail/bid/93/id/3030/SCIVATION-Scivation Whey

Или този..
bodyart-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=99&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=12&vmcchk=1&Itemid=12

А ето аминките те мисля, че са доказани...
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=2&id=32

Иначе просто искам да вкл. аминките защото 2 пъти в седмицата имам много големи физически натоварвания бягане спринтове и т.н.. в рамките на 2 часа които пък ми изгарят мускулите и трудно ще ги пазя....

Протеина да го взимам сутрин, по обяд и преди лягане, а аминките преди и след тренировка? тТренирам м/у 19-21.00 часа...

Храня се много сериозно и постоянно, но не съм много наясно дали комбинацията е напълно удачна, защото по принцип са едно и също нещо....

Та малко помощ няма да ми е излишна...
Стаж голям.. Години много...килограми също...

Дайте и коментари дали си заслужава тоя протеин или да се взема на ОН за 240лв...:(:(:(

Ако може и коментар на ЕтилЕстера на Биотех

Темата беше редактирана от Sioks на 26.10.08 16:48.

26.10.08
18:09

Най добре си вземи Голда стандарт-ще дадеш някои лев повече,но заложи на качеството.По добре вземи 30 грама ОН отколкото 40 грама не толкова качествн протеин.Вземай го сутрин,преди и след тренировка,а за преди лягане и между храненията ти трябва нещо с по бавно усвояване като казеин,млечно-яйчен,или извара.

26.10.08
20:36

Ако говорим за качеството има по-качествени от Голд-а ;)

27.10.08
01:06

Щом си толкова осветен по вьпроса би ли ме осведомил кой протеин е по добьр от Голда

SA

27.10.08
03:33

Айде пак ще има тъп спор! Голд е една от най-добрите суроватки на пазара,но има и други от този клас.Но за момчето е идеален ;)

Мнението беше редактирано от sasch на 27.10.08 03:37.

27.10.08
09:02

казано от nedko petrov на 27.10.08, 01:06:

Щом си толкова осветен по вьпроса би ли ме осведомил кой протеин е по добьр от Голда

Syntrax - NECTAR, пусни 1 сърч в форума.
http://www.bb-team.org/articles/2863/ -> Тук също погледни.

27.10.08
09:13

казано от tonu на 27.10.08, 09:02:

казано от nedko petrov на 27.10.08, 01:06:

Syntrax - NECTAR, пусни 1 сърч в форума.
http://www.bb-team.org/articles/2863/ -> Тук също погледни.

Я си купих такъв, ма се чудя, кога да го пия... та ако може да кажете в тренировъчен ден и в нетренировъчен, как да го приемам. :)

СБ

27.10.08
09:29

Scivation Whey е от скоро на БГ пазара, но в САЩ е много популярен. Като характеристики, са много малко протеините от този клас (изолат+концентрат), който могат да се сравняват с него наред с цената си (190 лв за 10lb) и прибавените BCAA и Glutamin. Съдържаниета на въглехирати и мазнини в доза е под 1 грам, което го прави една от най-чистата суроватка на пазара със своите 79+% протеин в доза. Вкусът му е много добър и плътен както и консистенцията.

American Whey е от малко по дълго време на пазара и популярността му расте в САЩ. Като характеристики е добър протеин. Цента му е 170 лв за 10 lb. Има 6 грама въглехидрати в доза и 74-75% съдържание на протеин в доза. Вкусът му е добър и плътен.

И двата протеина са добри и са си заслужили уважението както на БГ пазара, така и на пазара в САЩ.

И в крайна сметка, тук говорим за “храна за мускулите”, не за някаква магическа пудра.

С който и да е от протеините тръгнеш няма да съжалшваш... прегледай им показателите и сам прецени за себе си... погледни и тази тема... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34550/

Има още много теми във форума...

FZ

27.10.08
09:31

казано от Sioks на 26.10.08, 16:29:

Мисля да комбинирам аминокисилини с протеин  това са продуктите...Дайте мнение...За самите продукти и как да ги комбинирам

Това е протеина не съм го пробвал и незнам коментари...Дайте
silabg.com/bg/product/detail/bid/93/id/3030/SCIVATION-Scivation Whey

Или този..
bodyart-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=99&category_id=2&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=12&vmcchk=1&Itemid=12

А ето аминките те мисля, че са доказани...
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=2&id=32

Еми пич не знам какво да ти кажа ти просто нямаш грешка в избора на продукти , въпрос на твой личен избор  ;-)
Ето ти някой друг коментар и анализ за Whey Scivation
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34139/
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34550/

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 27.10.08 09:36.

27.10.08
10:28

Супер! Благодаря много на всички дали коментари!!!
Значи протеина е ясен :):) Аминокиселините също... Чудя се дали да не вкл/ и креатин етил естер?

Ето ви програма примерна
Понеделник  - фитнес 19.00-21.00—> сутрин 9 часа 30г. протеин 13. часа 30г. протеин... 19.00- BCAA- 21.00 BCAA и късно вечер преди лягане 00 часа 30гр. протеин...
Вторник- бойни изкуства 20.00-22.00—>  само 2 дози протеин сутрин и на обяд... А БЦАА преди и след тренировка...

Това е 3 пъти в седмицата фитнес и 2 пъти бойни изкуства... Удачно ли е така да ги комбинирам и евентуално да вкарам и етил естер(може да го провам тоя Primaforce :П) към цялата система...

Също така разчитам на много -много сериозно хранене, за това и не ми се дават още пари за казеин през ноща...
Целта ми е да мога да си качвам ММ без да я губя в тия два когато тренирам бойни изкуства...

Таааа :):):):)

27.10.08
10:39

Не сьм сьгласен че Нектара е по добьр от Голда,но както и да е.Вьпрос на лични предпочитания

27.10.08
10:55

казано от nedko petrov на 27.10.08, 10:39:

Не сьм сьгласен че Нектара е по добьр от Голда,но както и да е.Вьпрос на лични предпочитания

Не е въпрос на лични предпочитания.Нектара е ПО-ДОБЪР от голда в ПЪТИ!И това се вижда на хартия!

27.10.08
11:00

Не е въпрос на лични предпочитания.Нектара е ПО-ДОБЪР от голда в ПЪТИ!И това се вижда на хартия!

И от практиката.

FZ

27.10.08
12:36

казано от tra^la^la на 27.10.08, 10:55:

казано от nedko petrov на 27.10.08, 10:39:

То е хубаво да гледаш какво пише на хартията , но  е по -важно при теб лично как ще работи даден продукт  ;-)

27.10.08
14:50

казано от Sioks на 27.10.08, 10:28:

Значи протеина е ясен :):) Аминокиселините също... Чудя се дали да не вкл/ и креатин етил естер?

Ето ви програма примерна
Понеделник  - фитнес 19.00-21.00—> сутрин 9 часа 30г. протеин 13. часа 30г. протеин... 19.00- BCAA- 21.00 BCAA и късно вечер преди лягане 00 часа 30гр. протеин...
Вторник- бойни изкуства 20.00-22.00—>  само 2 дози протеин сутрин и на обяд... А БЦАА преди и след тренировка...

Това е 3 пъти в седмицата фитнес и 2 пъти бойни изкуства... Удачно ли е така да ги комбинирам и евентуално да вкарам и етил естер(може да го провам тоя Primaforce :П) към цялата система...

Също така разчитам на много -много сериозно хранене, за това и не ми се дават още пари за казеин през ноща...
Целта ми е да мога да си качвам ММ без да я губя в тия два когато тренирам бойни изкуства...

:)

28.10.08
16:58

казано от Sioks на 27.10.08, 14:50:

казано от Sioks на 27.10.08, 10:28:

Ето ви програма примерна

:)

:):):):)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1