въпрос...

AQ

12.01.05
15:48

ако съм на 14 мога ли да взимам Л-карнитин ? защото от както сериозно се заех със сваляне на излишните кг (при мен са доста) свалих само 5 за това искам с нещо да подпомогна изгарянето на мазнините в тялото ми. ето малко инфо за мен преди месец бях 91 кг и  висок 175.5 сега съм свалил килограмите на 86

12.01.05
22:11

Да можеш да си вземеш л-карнитин! Ще ти препоръчам да си разработиш деита ,която би ти вършила работа. Но най-важното ,което трябва да знаеш е да си в отрицателен калориена баланс т.е. да приемаш по-малко калории отколкото израсходваш и всеки 7ми ден да ти е свободен в ,който можеш да ядеш повече.
по-здрави

14.01.05
20:17

а дали някои от форума може да ми изготви такава диета щото аз съм яко начинаеш

X_

14.01.05
20:33

ами защо не погледнеш таблиците тук с енергийното съдържание на храните,да прецениш горе-долу какво ядеш,какво можеш да промениш и да напишеш това ,което се получава за да го обсъдим.
Вземай си L-карнитин спокойно,но не прекалявай с дозите.Като за начало ще ти кажа ,че не трябва да превишаваш 2800 ккл в диетата,кажи и как тренираш.Давай! :wink:

15.01.05
10:36

Сам трябва да си я изготвиш. Защото от форума диетата няма да има същата успеваемост просто защото не те познаваме толкова добре. А и аз лично никога не бих играл по шаблонна диета.
по-здрави

16.01.05
19:43

ами дали Л-карнитина вдига кръвното ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1