Проблем с приемането на протеин.

28.10.08
07:11

Здравейте, след 1-месечни тренировки реших да добавя протеин в хранителния си режим. Като за начало взех един, който майка ми ползваше ( http://www.supplements4you.net/bionutrimix.html ), но разбрах че е български и смятам след като го свърша, да премина на друг. Относно приемането на протеин, прочетох от този сайт, а и други хора са ми казвали, че в тренировъчни дни 3 пъти трябва да приемам по 35-40 грама, а в нетренировъчни, 2 пъти пак в същата дозировка. Проблема в случая е, че на опаковката на този протеин пише да се взема 2 пъти дневно по 25 гр и да не се превишава препоръчаната дневна доза. Въпросът ми е трябва ли да спазвам дозата написана на опаковката или да продължа както си знам :) Мерси предварително, а и ако може да препоръчате някакъв протеин за напред( не разполагам с много средства, около 50-70 лв на месец )

28.10.08
07:26

и повече да пиеш няма страшно.
silabg.com/bg/product/detail/bid/47/id/1152/AMERICAN SPORTS NUTRITION-BARGAIN WHEY——-> това е най-евтиния вариант за който се сещам.

28.10.08
07:28

На мен ми препоръчаха Синтракс Нектар и бил един от най-добрите, аз от скоро го ползвам и по-натам ще кажа за отзивите. ;d

Мнението беше редактирано от Avalanche на 28.10.08 07:30.

28.10.08
07:32

той (нектара) е един от най-добрите. Аз му предлагам на човека един от най-евтините и същевременно добър вариант.

29.10.08
14:57

Протеина на майка ти не струва. Ориентирай се към америкаснките продукти. Опираме и до финанси, но най-доър измежду протеините на пазара е НЕКТАР (като вкус и хранителни стойности)! Голяма работа е и неовкусеният изолат на NOW. Евтин и също добър протеин е Американ Уей. От там нататък следват Оптимум - безбожно скъп, но определено на добро ниво, Чемпиън (концентрат е), Ултимейт, Юнивърсъл и някой евтини (с добри на хартия показатели), но все още недоказали се на пазара протеини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1