28.10.08
19:33
Здравейте!
На 18 години съм, 188 см, 72кг/ тренирам от 4 месеца преди това също съм тренирал, имам опит в залата. Чудя се какво да си взема за Ноември, преди доста време пих Pro Gainer на NOW с MLO Pro 5 и останах много доволен. Целта ми е повишаване на телесното тегло, целта ми е 80-85кг, това са около 10 килограма. Храня се стабилно, но просто искам да засиля ефекта с добавки. Та се чудя вече какво да правя, креатин ли да взема (никога преди не съм взимал), да си купя ли пак Pro-Gainera на NOW, или може би да комбинирам креатин с гейнър-а на NOW?! Бюджета ми е около 150-180лв. Приемам всякакви изпитани предложения.
Според мен си вземи хубав суроватъчен протеин + креатин + амино и ще си ок ...
Досега не съм пил аминокиселини, но знам, че повечето протеини съдържат и аминокиселини в себе си или бъркам? Има ли смисъл да се купуват допълнително?
Като цяло се ориентирам към Гейнър + креатин, ще се радвам да аргументирате мненията си.
28.10.08
21:34
Креатин и протеин си вземи, от Whey протеина на НАУ само хубави неща съм видял, уви преди година беше 98лв., сега е 120 :(
Гледай наистина храненето да е на 6 и всичко ще е наред. Вместо да си даваш парите за гейнер, направи си ориз, спагети, овесени ядки и пукай всеки ден :P
Гейнър-много калории от добри източници-рпотеин и въглехидрат.Перфектна,но скъпа добавка.
Креатин-дава сила и покачване на мускулна маса.Една от най-добрите добавки за покачване на ММ.
Аминокиселини-градивните части на протеина.Скъпи и трябва да се пият в големи количества за да имат реален ефект.
29.10.08
11:04
Според мен гейнъра го комбинирай с глутамин и креатин и ако остане пара вкарай аргинин.И ще останеш най-доволен гарантирам ти.