Коригиране на режим

28.10.08
17:18

Наскоро възобнових тренировки в залата (след дълга пауза) и реших този път да ям като животно.На 21г съм 184см,75кг.Тренирам два дена,един почивам.Та да си заявя хранителния режим които следвам от около 2 седмици и с който качих около 5 кг за това време.
06:30-5 белтъка(реших да не рискувам с жълтъците),2-3 препечени филиики хляб(тука имам въпрос дали е редно да ги мажа с нещо от сорта на марганири масла и тн.),2-3 лъжици мед.Овесени ядки така и не свикнах да ям,имам чувството че дъвча керемиди:).
09:30 (10:30) Зависи дали в университета ми е натоварена програмата,разпъвам софрата на някоя банка и удрям 200 гр пилешко с около 200-250 грама варени картофи. (+1 банан?,чудя се дали да не го махна)
12:30 (13:30) Хапвам каквото има в стола ,по принцип има месо и или ориз картофи нещо от сорта,мисля че идва идялно като хранене по отношение на белтъчини и въглехидрати.
15:00-Тренировка
16:45-Веднага след тренировка изпивам един протейнов шейк (сурватъчен протейн на whey) +2 банана.
19:30-200гр пилешко с 250 грама варени картофи + салата .
22:00-5 белтъка с 200 грама картофи (тук се чудя дали въглехидратите не са в повече.
По принцип лягам към 00:30-01:00 и се чудя дали преди лягане да не хапвам и извара,ако можете да ме посъветвате.(Имах наум да пия мляко,но си нямам на идея колко като количество и как се отразява по време на сън :/ )

Споделете си мнението и ако може да ми кажете вие как си разпределяте храненията и какво хапвате че да разнообразявам малко защото за 10 дена здраво тъпчене започна да ми омръзва,но няма как :)

Темата беше редактирана от KrayZie на 28.10.08 17:22.

28.10.08
17:28

казано от KrayZie на 28.10.08, 17:18:

Наскоро възобнових тренировки в залата (след дълга пауза) и реших този път да ям като животно.На 21г съм 184см,75кг.Тренирам два дена,един почивам.Та да си заявя хранителния режим които следвам от около 2 седмици и с който качих около 5 кг за това време.
06:30-5 белтъка(реших да не рискувам с жълтъците),2-3 препечени филиики хляб без масло.малко белтъчини има-2карай 1-2 кисели млека
09:30 (10:30) Зависи дали в университета ми е натоварена програмата,разпъвам софрата на някоя банка и удрям 200 гр пилешко с около 200-250 грама варени картофи. банана не би трябвало да те притеснява много
12:30 (13:30) Хапвам каквото има в стола ,по принцип има месо и или ориз картофи нещо от сорта,мисля че идва идялно като хранене по отношение на белтъчини и въглехидрати.
15:00-Тренировка
16:45-Веднага след тренировка изпивам един протейнов шейк (сурватъчен протейн на whey) +2 банана.
19:30-200гр пилешко с 250 грама варени картофи + салата .това трябва да е възможно най-скоро след тренировката ти
22:00-5 белтъка с 200 грама картофи тук без картофи,имат голямо ГИ-сложи още извара(100-200гр) и някакви мазнини-ядки или маслини
По принцип лягам към 00:30-01:00 и се чудя дали преди лягане да не хапвам и извара,ако можете да ме посъветвате.(Имах наум да пия мляко,но си нямам на идея колко като количество и как се отразява по време на сън :/ ) последното ядене ти е добре да е час-два преди лягане да не ти е тежко.без мляко

Споделете си мнението и ако може да ми кажете вие как си разпределяте храненията и какво хапвате че да разнообразявам малко защото за 10 дена здраво тъпчене започна да ми омръзва,но няма как :)

Вкарай задължително ядки и още ползени мазнини!Сметни си калориите!И няма как ще ЯДЕШ! ;)

28.10.08
18:24

5кг. за 2 седмици ... това дали са само мускулна маса?

казано от Fittipaldi на 28.10.08, 18:24:

5кг. за 2 седмици ... това дали са само мускулна маса?

Тука се намесва и малко мускулната памет така че се качва доста,но колко чисто друг въпрос.Той ще каже.

За режима:намали поне на половина въглехидратите в 22:00 даже може да ги махнеш тъй като гледам в 7 имаш пак добро хранене,а салатата я измести за 22,в някое ядене вкарай ядки,и вечер ако можеш извара.За изварата има много начини.Аз или я пасирам с малко мляко (запушвам носа :) ) и я пия или я ям с маслини

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 28.10.08 19:18.

28.10.08
19:32

И мен не ми харесваше в началото,но бухам яко в устата и дъвкам ;D

28.10.08
21:34

Аз слагам половин кофичка кисело мляко с изварата-става нещо  страхотно.Е,поне на мен ми харесва де.

28.10.08
21:37

Трябва ти и 20 грама суроватка преди тренировка+бавноусвояващи се вьглехидрати.Избягвай бьрзите-ще ти се приспи от тях и ще се почувстваш омаломощен.

29.10.08
11:43

Дайте примери за бавноусвояващи въглехидрати.

29.10.08
15:58

Гледаш ето тази табличка и си отговаряш сам.С нисък глекемичен индекс са бавните,а с висок -//- са бързите ;) Успех

29.10.08
18:43

5кг но естествено не са само мускулна маса това и билдърите сигурно за 2 седмици не могат да го постигнат.Целта ми е да ям доста,не вафли и хляб естествено, и да дигам здраво в залата,а до това че ще се омазня,малко бягане,колело...нещата се оправят :).
За изварата,добре ще я вкарам,въпросът ми е само какво количество да ям? :(
Час преди тренировка ям месо картофи,ориз,зависи какво има в стола,не е ли добър вариант преди тренировка.Ако все пак не е ще се снабдя с суроватка,набелязал съм на whey една продукция.
Също така искам и да ви попитам вие какви ядки вземате,по едно време вземах бадеми ама почнах да се осъзнавам че е по добре да ги давам за месо тия пари вместо 2лв за 100 гр ...
Мерси за отговорите момчета :)

30.10.08
11:37

казано от fitman на 29.10.08, 15:58:

Гледаш ето тази табличка и си отговаряш сам.С нисък глекемичен индекс са бавните,а с висок -//- са бързите ;) Успех

Мерси! Значи до сега правилно съм си ял по една ябълка преди тренировка. :]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1