За IsoTon.

30.10.08
09:37

Интересно ми е, какво мислите за напитките IsoTon - имат ли позитивно влияние върху организма повреме на тренировка, или са просто оцветители и боклуци?

TS

30.10.08
09:47

Щом са на Нутрим предполагам, че никой няма да се изкаже позитивно за тях. Въпреки това ми е интересно едно обективно мнение да се даде, че се чудя какво да пия по време на тренировка.

30.10.08
10:21

най-добре пии минерална вода за да не губиш витамини по време на тренировка

30.10.08
10:24

Минерали предполагам си искал да кажеш ?

30.10.08
10:44

ми не е само минерали :Препоръчва се на всеки 15 минути да се отпива по малко, по възможност силно минерализирана вода. Така тя възстановява загубите на витамини и минерални соли, които се отделят при потенето. Температурата на водата е най-добре да бъде в рамките на 10-15 градуса.

Мнението беше редактирано от DanCho0o0o0 на 30.10.08 10:49.

30.10.08
13:06

Пий си водата и не си давай парите за боклуците на Нутрим.

30.10.08
18:11

Какви витамини в минералната вода, че чак да ги коментираме ?

Нищо против нямам тези сокчета. Свежи са и не са газирани. Което върши работа. Но друго няма какво да очаквате.

31.10.08
06:46

казано от Георги Гайдов на 30.10.08, 18:44:

Нищо против нямам тези сокчета. Свежи са и не са газирани. Което върши работа. Но друго няма какво да очаквате.

Абе пълни са с оцветители и подлсадители, някои от които канцерогенни, други - увреждащи сърцето (аспартам и сорбитол). По-добре водичка или истинска изотонична напитка, но те са скъпи.

31.10.08
07:14

Изотоничните напитки на PRIMARY NUTRITION са хубави

Харесват ми на вкус и както съм премрял от жажда на самата тренировка ми идват идеално. Не очаквам нищо от тях,просто самото удоволствие като ги пия ми е достатъчно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1