31.10.08
06:47
Спещно моля за помощ
2 месец вземах explode matrix gainer
въпроса ми е да продължали да го взимам, или да го комбинирам с някакъв креатин за по бърз ефект—предложете марка , разполагам с около 30-40лв за креатин на месец. мога ли да комбинирам гейнъра с креатин.———————1.82 67кг 21год
по трудно качвам кг, Мисълта ми е само гейнър, или само креатин или комбинация между двете или само протеин
препоръчаха ми Pure Creatine Weider “EAS” - CREATINE PRODUCTS “Phosphagen”или креатина на екплоуд ...............
Предложете марка креатин, ако трябва да го комбинирам ??????????///
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 31.10.08 15:46.
Според мен отговора се крие в това до колко имаш финансовата възможност да си позволиш не само гейнер и креатин, ами и каквито още се сещаш добавки - глутамин, амино, ВСАА, витамини и т.н.
Все пак това са само хранителни добавки...
Със сигурност няма да ти навреди, при правилно приемане в определени количества трябва да се забележи ефект, но това става за продължителен период от време...
Също не трябва и да пестиш добавки. И пак се връщаме в изходна позиция (парите :) )
С 2 думи - имаш ли възможност -вземай добавки!
От личен опит с креатина бих ти препоръчал 1. Optimum Nutrition 2. Scitec ( не си купувай български )
Успех!
31.10.08
08:31
Това зъ българския креатин не е вярно. Много хора, вкучително и мен, са доволни от Паур фууд. Но не е много по-евтин от западните. Просто казвам, че е добър.
Не съм вземал креатин на Power Food
може да е добър
не споря
изказвам лично мнение
все пак мисля, че за малко повече пари е по-удачно да си вземе американски на доказана марка
(винаги съм имал едно на ум за всичко произведено в България, не само за хранителните добавки)
:)
31.10.08
16:59
казано от Rafael на 31.10.08, 15:20:
Не съм вземал креатин на Power Food
може да е добър
не споря
изказвам лично мнение
все пак мисля, че за малко повече пари е по-удачно да си вземе американски на доказана марка
(винаги съм имал едно на ум за всичко произведено в България, не само за хранителните добавки)
:)
Много си прав-бьлгарско ли е -стой далеч.Има и още нещо -дори и американските протеини щом минат границата няма да се учудя ако сьстава им се “променя”-т.е отваря се кутията и от 2 се правят 3 кутии.И за такива случаи сьм чувал.Мен направо ме е страх да пазаря тук.Аз лично пьтувам до щатите ,но понякога си купувам и от тук,ама само в краен случай.
Недко не мислиш ли че малко преувеличаваш с тези слухове за преопаковането на продуктите тук? Никой вносител не би го направил - това е лесен и глупав начин да загубиш клиенти. Но от друга страна ако знаеш нещо конкретно е хубаво да го споделиш с всички съфорумци, иначе само се прави антиреклама.
31.10.08
18:59
Малко офф-топик - а какво ще стане ако тези 30-40лв. ги дадеш за храна?
И един основаелен въпрос - колко ти е стажа в залата?
31.10.08
19:18
казано от Калоян Георгиев на 31.10.08, 17:14:
Недко не мислиш ли че малко преувеличаваш с тези слухове за преопаковането на продуктите тук? Никой вносител не би го направил - това е лесен и глупав начин да загубиш клиенти. Но от друга страна ако знаеш нещо конкретно е хубаво да го споделиш с всички съфорумци, иначе само се прави антиреклама.
Ами аз точно затова не цитирам имена и фирми,защото това ми го сподели мой приятел,на когото пьк негов познат работил вьв фирма вносител ит.н.Ако бях на 100 процента убеден в това с удоволствие бих споделя информацията.А пак може и да сьм малко предубеден.
Кажи ми как да вярвам на бьлгарска фирма вносител,когато в сьщото време бьлгарска фирма производител продава “млечно -яичен “протеин,който не стига че не сьдьржа количеството протеин посочено на опаковката,но и е пьлен сьс соя.
Хайде кажи ми как дса не сьм песимистично настроен
Ами все пак фирмите вносители не пакетират продуктите а продават така наречените “finished products” - тоест нищо не се променя само се дистрибутира продукта до нашата страна. Не искам да те засегна, но изказвания от типа: “аз не съм ял ама един приятел познава един който е ял кебапче и е много вкусно” не са сериозни. И аз съм на мнение че тук нещата в индустрията са опорочени, но да се отварят продукти и да се препакетират или допълват с нискокачествени суровини ми се струва прекалено. Пък конкретно за протеините - повечето американски марки предлагат добре овкусени протеини каквито БГ марките не предлагат и разликата би се усетило най-малкото заради променения вкус. Даже в момента има тема за изследване на протеини където всеки може да се включи и евентуално да се узнае истината.
01.11.08
02:38
казано от Калоян Георгиев на 31.10.08, 19:46:
Ами все пак фирмите вносители не пакетират продуктите а продават така наречените “finished products” - тоест нищо не се променя само се дистрибутира продукта до нашата страна. Не искам да те засегна, но изказвания от типа: “аз не съм ял ама един приятел познава един който е ял кебапче и е много вкусно” не са сериозни. И аз съм на мнение че тук нещата в индустрията са опорочени, но да се отварят продукти и да се препакетират или допълват с нискокачествени суровини ми се струва прекалено. Пък конкретно за протеините - повечето американски марки предлагат добре овкусени протеини каквито БГ марките не предлагат и разликата би се усетило най-малкото заради променения вкус. Даже в момента има тема за изследване на протеини където всеки може да се включи и евентуално да се узнае истината.
Ами аз точно това се опитах да обесня по-горе-информацията ми е като тази с кебапчето и за това не смея да цитирам имена и фирми.Вярвай ми,и на мен ми се ще да не е истина.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 01.11.08 07:26.
04.11.08
17:28
благодаря за отговорите
получих донякаде конкретни такива , но като цяло въпросът ми беще марка креатин ?