01.11.08
08:08
значи аз тренирам от доста време,но досега съм гледал да исбягвам допълнителни препарати,ама дойде време,та моля даите компетентно мнение относно някакви добавки за покачване на маса(мускулна),възможно най-чисто,нещо протеин или аминокиселини или заедно ,посъветвайте ме.
Благодаря ви предварително!
Зависи с какви средства разполагаш. Иначе всичко изброено можеш да комбинира - протеин, амино, ВСАА, глутамин, креатин, трибулус...така може да изброим много добавки, които да спомагат покачването на маса. Лично аз залагам на първите 3.
добре,но протеините нали са няколко вида,въглехидратни,белтъчни,някви соеви,та какъв да взема,сурватъчен ли да бъде,изолат ли да е,не искам да качвам мазнини,иска ми се чисто да ги качвам..А и да питам допустимо ли е да се взема протеин с амино,и ако да в каъв ред трябва да става?
Вземи си чист суроаватъчен изолат, от него мазнини няма да качиш ;). Както вече ти казах, комбинации всякакви са възможни, включително амино с протеин. Пиеш суроватката преди и след тренировка, а амините ги пиеш с храненията през деня.